سلام خسته نباشید سریع میرم سر اصل مطلب به نظرم خیلی خوب باشه که کسانی که مدیر بخش هستن ، کنار سِمَتِ مدیریتشون ، بخشی که مدیر هستن هم نوشته باشه . ممنون
پاسخ : پیشنهاد پیشنهاد خوبیه امین جان... مخصوصا این عنوان منو درست کنید تا معلوم بشه چی هستم. راستی پرستو این مورد رو خودت میتونی درستش کنی برامون
پاسخ : پیشنهاد LesLarmes جان این که برای مدیریت هر بخش یه رنگ خاص انتخاب بشه به نظر من عملی نیست... حالا به چند دلیل هر انجمنی هم که بری همینجوری هستند
پاسخ : پیشنهاد منم گفتم عاقلانه نیست این همه رنگ ِ کاربری متفاوت ، فکر کنم درست متوجه نشدید محمد جان ..
پاسخ : پیشنهاد من قبلاٌ هم ب پرستو گفتم بهتره برا فروم برچسب های طراحی شه با همون رنگ مدیریت اما با عناوینی ک هرکی مدیر اون بخشه، الان تو بیشتر فروم های ک بهترینن اینطوریه ی سه نمونه خودم برا مدیرای بخش درست کردم درسته طرحش سادست اما خواستم فقط منظورمو دوستان درست گرفته باشن
پاسخ : پیشنهاد ی پیشنهاد ِ دیگه هم اینکه ؛ قسمت ِ آخرین ارسال ها رو بیشتر از 24 ساعت کنید ؛ ممنون میشم ..
پاسخ : پیشنهاد سلام امین جان. پیشنهاد خیلی خوبی هست تا کاربرا بدونن مدیر ها دقیقا مدیر کدوم بخش هستن اما به نظر شخص من بهتر هست قسمتی در پست بیت درست بشه و توی اونجا نوشته بشه تا جلو چشم باشه. عطیه خانوم اگه منظورتون از مدیریت ، مدیریت بخش هاس که باید بگم تموم مدیران انجمن و بخش ها دارای یه رنگ هستن که اونم آبی است مدیریت کل سایت - معاونت سایت - مدیر کل انجمن - ناظم انجمن - مدیر انجمن - مدیر آزمایشی - مدیر سابق - کاربر فعال - کاربر اخراجی امیدوارم منظورتون رو درست متوجه شده باشم و درست پاسخ داده باشم. ببخشید افشین جان ، طرحی که دادی خیلی خوب هست اما متاسفانه در تاپ فروم نمیشه اجراش کرد. فقط و فقط هم به یه دلیل که کاملا هم منطقی هست تاپ دارای بخش های زیاد است فوق العاده زیاد ، به همین خاطر هم جامع محسوب میشه ما نمی تونیم برای تموم بخش ها عنوان درست کنیم ، زیر بخش ها که دیگه بماند چون بیشتر مدیر های ما مدیر زیر بخش هستن ، اینطوری تصاویر خیلی زیادی درست میشه و جلوه جالبی نخواهد داشت بهترین حالت ساخت تصاویر مناسب با عنوان های کاربری است که در پاسخ قبلی گفتم و درست کردن قسمتی در پست بیت تا اعلام بشه مدیر کدوم قسمت هست.
پاسخ : پیشنهاد عطیه خانوم همچین چیزی غیر ممکن هست... تنها حالت ممکنه اینه که شما تعداد نتایج اخیر رو بیشتر کنید که فک کنم اینطوری تنظیم شده باشه : 10و25و50و75و100