1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور Amin_110| امين جان | مدير انجمن ديني ومذهبي

خوب بسمه تعالی..بعد یه مدت اومدم شروع کنم..فریبا گفت از132 شروع کنم :laughingsmiley:

132-یک شوخی با فریبا بکن تصویری باشه بی زحمت؟
    133-تاحالا پات به کلانتری افتاده؟واسه چی؟
    134-تابه حال جاده زندگی پنچرکردی؟
    135-چراتواین صندلی فقط دخترا سوال پرسیدن وپسرا نه؟
    136-چه جوری تو عالم بیکاری تو سرکارهستی؟نکنه پارتی مارتی داری؟
    137-حسین که دوستت هست چرا تا حالا یه سوالم نکرده؟البته اون همیششه میزاره واسه آخرکار..این شیوه حسینه؟یه شوخی تصوصیر هم با حسین بکن؟
    138-به نظرتوچرا عده ای نه چندان کم به سوی انحرافات گرایش دارن؟
    139-یه بارسوال کردم کجا کارمیکنی پیچوندی؟اما من بازم می پرسم کجا کارمیکنی؟
    فعلا

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

خوب بسمه تعالی..بعد یه مدت اومدم شروع کنم..فریبا گفت از132 شروع کنم :laughingsmiley: خوب میکنی ، خوش اومدی

132-یک شوخی با فریبا بکن تصویری باشه بی زحمت؟ فریبا ماشالله ماشالله چشمت نزنم ، خوب قدت از رخساره و پرستو و پریا بلندتره ها....

133-تاحالا پات به کلانتری افتاده؟واسه چی؟ زیاااااااااااااااااااااااد .... برایی دیدن بعضی از دوستانم که اونجا کار میکنن .

134-تابه حال جاده زندگی پنچرکردی؟ دقیقا نمیدونم منظورت از پنچر شدن چیه !؟ توضیح بده تا بهت بگم .

135-چراتواین صندلی فقط دخترا سوال پرسیدن وپسرا نه؟ :divone: راست میگیا . عجب نکته ای . والّا چی بگم:ashamed0001: . باید از دخترا پرسید نه از من:tongue0013: . شاید به خاطر اینکه من روابط عمومیم با دخترا قویتره تا با پسرا:khande2: .... خدایا توبه :zamin:توبه:zamin: توبه.... این چه آزمایشیه !!!:zamin:

136-چه جوری تو عالم بیکاری تو سرکارهستی؟نکنه پارتی مارتی داری؟ راستش آره پارتی زیاد دارم . ولی از حق نگذریم ، خودم خیلی خیلی تلاش کردم برای کارم . یعنی واقعا از جون و دل انرژی گذاشتم .

137-حسین که دوستت هست چرا تا حالا یه سوالم نکرده؟البته اون همیششه میزاره واسه آخرکار..این شیوه حسینه؟یه شوخی تصویر هم با حسین بکن؟ همون بهتر که سوال نکنه . یه سوال یه هفته پیش کرد ، تا یه هفته داشتم رو جوابش کار میکردم . اگه بیاد اینجا که فکر کنم تا یه سال دیگه فقط باید به سوالات اون جواب بدم . شوخی میکنم . نه حتما میاد . من مطمئنّم .
    حسین یا با زبون خوش برگرد سر پست قبلیت ، یا میدمت دست این یارو ...
    .

138-به نظرتوچرا عده ای نه چندان کم به سوی انحرافات گرایش دارن؟ چه نوع انحرافاتی !؟ انحرافات جنسی !؟ خب کلّا آدم به خاطر غرائز حیوانی که خدا در وجودش قرار داده ، به دنبال این مسائله ولی باید کنترلش کنه و درست به این غرائزش جواب بده . تمایلات جنسی جزو نیازهای ضروری انسانه و ما باید بهش رسیدگی کنیم . ولی بعضی ها قدرت و ارادش رو ندارن و ترجیح میدن بی بند و باری رو راه خودشون قرار بدن و هر چی که نفس و هوا و هوسشون میخواد ، بهش جواب مثبت میدن . بالاخره خدا ما رو با اختیار خلق کرده و ما خودمون باید راهمون رو انتخاب کنیم و مجبور به کاری نیستیم . دنیا همینه دیگه . بعضی ها گناه رو ترجیح میدن . کاری به گناه هم ندارم . حتی اگه گناه هم نباشه ، این مورد مذمّت همه ی انسانهاست که آدم نتونه خودش رو کنترل کنه و هر جا که دستش میرسه ، برای لذّت بردن ازش استفاده کنه . البته در مورد این مسئله میشه ماه ها حرف زد . چون عوامل فردی و اجتماعی زیادی داره . نکنه منظورت از انحرافات ، چیز دیگه ایه !؟ سر کارم گذاشتی !؟

139-یه بارسوال کردم کجا کارمیکنی پیچوندی؟اما من بازم می پرسم کجا کارمیکنی؟ در حال تحصیل در دانشگاهم و از بابام پول تو جیبی میگرم . اینم خودش یه کار دیگه . مگه نه !؟:tongue0013:
    فعلا

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

وای وای خیلی ازشوخی تصویری خندیدم چقدرتو این عکس همه ما خوشکل افتادیم ها:)))))))))))))))))))
    140-مادرزن یا خواهرزن؟
    141-
    سمج ترین فردی که تا حالا باهاش در ارتباط بودی-
    142-؟
    به نظرت دنیا ارزش اینهمه جنگیدن داره؟

143- اگه یه پاک کن داشتین کدوم خصوصیتتون رو پاک میکردین؟
    144-
    با دوستانت رفت و آمد خانوادگی دارین یا فقط با اقوام و بستگان؟
    145- با خرید تبلت موافقی؟ پول بابت این جور چیزها میدی؟
    146-بازی های مورد علاقه موبایلیت کدوم ها هستن؟هرچندمیدونم پیرمردا بازی نمیکنن:))))))))))

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر فعال

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : Haker khanum

آخه هميشه آدم هايي كه مذهبي هستن تاكسايي روميبينن كه ظاهرشون اونجوريكه خودشون دوست دارن نيست فكرميكنن كي واااااااااي اين آدم چه جور آدميه...
    فقط به خاطرهمين
    من اصلا منظوري نداشتم اميدوارم كه ازدستم ناراحت نشده باشي:smilingsmiley::gol::tabrik::gol3::gift::gol2::riz513:
    :jelf:

5. پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور Amin_110| امين جان | مدير انجمن ديني ومذهبي

اونی که پشت لپ تاب نشسته منم :khande:
    ای جان ای جان چه جیگریم :dokhi:
    ولی خداییش امین همیشه از من خوش عکس تر بوده :yes:
    امین نظرت چیه یه عکس ازت بذارم بچه ها ببینن .. هان ؟
    :wink:

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

یعنی ما تا این سن هم دست ازاینترنت برنداشتیم
    واه واه خدا به دور:|

7. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

وای وای خیلی ازشوخی تصویری خندیدم چقدرتو این عکس همه ما خوشکل افتادیم ها:))))))))))))))))))) آره خیلی...مراقب باشید چشم نخورید:khande2:

140-مادرزن یا خواهرزن؟ از چه جهت !؟
    انصافا خونواده ی زنم همشون خیلی مهربون و خوبن . البته تا الآن:mabhot:

141-
    سمج ترین فردی که تا حالا باهاش در ارتباط بودی- یه پسری بود توی چت به اسم جواد ...آخ آخ...رخساره هم یادشه ...این منو سرویس کرد ....فکر کنم 13 سالش بود ...مگه ول میکرد منو!!! :divar:

142-؟
    به نظرت دنیا ارزش اینهمه جنگیدن داره؟ منظورت از جنگ ، جنگ های نظامیه یا جنگیدن با مشکلات و سختیهاست !؟ خب ما آفریده نشدیم که با هم بجنگیم و اگه همه به دستورات خدا و دین عمل میکردن ، حتی بین دو نفر هم دعوا نمیشد چه برسه به جنگ . امّا اگه منظورت جنگیدن با مشکلاته !!! خب دنیا برای همینه دیگه . خدا ما رو توی این دنیا قرار داده تا هر کس به اندازه ی عرضه و توانش با مشکلات بجنگه و اون دنیا به نتیجش برسه .

143- اگه یه پاک کن داشتین کدوم خصوصیتتون رو پاک میکردین؟ واقعا نمیدونم... اینو جدی میگم .:bikar:

144-
    با دوستانت رفت و آمد خانوادگی دارین یا فقط با اقوام و بستگان؟ با دوستان نزدیکم آره .

145- با خرید تبلت موافقی؟ پول بابت این جور چیزها میدی؟ کلّا نظرم اینه که اگه به درد آدم میخوره خب خوبه آدم داشته باشه ولی از روی جو گیری و اینکه دلش بخواد نه . خودم نه اصلا پول برای این چیزا نمیدم :nemidonam:

146-بازی های مورد علاقه موبایلیت کدوم ها هستن؟هرچندمیدونم پیرمردا بازی نمیکنن:)))))))))) آی گل گفتی . من اصلا خوشم نمیاد با موبایلم بازی کنم . به جاش عاشق بازی با کامپیوترم .اونم از نوع شبکه . هر چند وقت یه بار که بچه های فامیل جمع میشن ، سیستما رو وصل میکنیمو آی بکش بکشی میکنیما ...:smoke:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پاسخ : Haker khanum

میدونی چقدر جون کندم تا بتونم حرفاتو بخونمو بفهمم !؟؟!؟!
    ولی بالاخره موفّق شدم .
    البته این حرفت بی انصافیه که آدمای مذهبی اینجورین .
    خداییش در همه ی اقشار و طبقات ، اینجور آدما هستن .
    بد نیست از این فرصت استفاده کنم و یه حدیث هم بگم .
    روایت داریم هر وقت با آدمی روبرو شدید ، اونو از خودتون بهتر بدونید . چون از 3 حال خارج نیست : 1: اگر اون شخص از شما بزرگتره ، پیش خودتون بگید از من بیشتر عبادت کرده پس مقامش از من بالاتره . 2: اگه از شما کوچیکتره ، پس بگید از من کمتر گناه کرده و مقامش بالاتره . 3: اگه هم سن هستید ، بگید من از گناهان خودم خبر دارم ولی از مال اون خبر ندارم پس شاید مقامش از من بالاتره .
    من هم همیشه سعی کردم به این روایت عمل کنم . اگه در نوع حرف زدنم یا رفتارم ، غیره اینو نشون دادم ، عذر خواهی میکنم و میخوام بدونید که هیچ وقت در مورد دیگران تا وقتی 100% نشناسمشون ، قضاوت نمیکنم .

9. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

146-بدترین مریضی جسمی‌ که داشتی چه بود؟
    147-.بلدی برقصی؟[​IMG]
    148-چرا وقتی‌ گرسنت می‌شه خودت واسه خودت چیزی نمی‌آری بخوری مگه با خودت دعوا داری؟
    149-.نشستی لب ساحل یهو یه دختره خوشتیپ رد می شه [​IMG] چیکا می کنی؟
    150-یه نفرو می بینی اولین چیزی که بهش توجه می کنی چیه؟
    151 -اگه تو یه جای خیلی رسمی خیط کنی عکس العملت بعدش چیه؟؟ مثلا توی جلسه خیلی مهم صندلی از زیرت در بره محکم بخوری زمین?
    152-نظرت درباره این متن ا چیه؟
    153- بنی آدم ابزار یکدیگرند ......که با سرعت از روی هم میگذرند:((

10. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    پـــــرستو

146-بدترین مریضی جسمی‌ که داشتی چه بود؟ راستش یه دفه مسموم شدم که خیلی وحشتناک بود . اصلا حالی پیدا کرده بودم که توصیف کردنی نیست . از طرفی حتی نمیتونستم بخوابم که حس نکنمش . خیلی وحشتناک بود .:sick0022:

147-.بلدی برقصی؟[​IMG]
    اصلااااااااااااااااااااا..:biadab:حتی امتحان هم نکردم .

148-چرا وقتی‌ گرسنت می‌شه خودت واسه خودت چیزی نمی‌آری بخوری مگه با خودت دعوا داری؟
    اتفاقا این یکیو بدجوری اشتباه میکنی . من در مورد غذا خیلی خیلی راحتم . هر وقت گشنم بشه ، نون خالی هم باشه میخورم و اصلا در قید و بند غذای آنچنانی یا گرم یا تازه و این چیزا نیستم .:bikar:
    149-.نشستی لب ساحل یهو یه دختره خوشتیپ رد می شه [​IMG] چیکا می کنی؟
    بستگی داره . خوشتیپ یا خوشگل !؟ :negah: ولی از شوخی گذشته نیگاش نمیکنم . میخوای باور کن میخوای باور نکن .

150-یه نفرو می بینی اولین چیزی که بهش توجه می کنی چیه؟
    بستگی داره کجا باشه ، چه وقتی باشه ، زن باشه ، مرد باشه ، چند سالش باشه . به خیلی چیزا بستگی داره .

151 -اگه تو یه جای خیلی رسمی خیط کنی عکس العملت بعدش چیه؟؟ مثلا توی جلسه خیلی مهم صندلی از زیرت در بره محکم بخوری زمین?
    از این کلمه استفاده میکنم : بله... کار خاصی نمیکنم و خودم هم میخندم و اصلا احساس ضایع شدن نمیکنم . اتفاقا اینجور موقع ها هر چی خودت به بی توجهی بزنی ، ضایع تره . خودتم باید بخندی و همراهی کنی . دیگه کاریه که شده . چه میشود کرد !؟:ashamed0001:

152-نظرت درباره این متن ا چیه؟
    153- بنی آدم ابزار یکدیگرند ......که با سرعت از روی هم میگذرند:((
    خیلی باحاله . واقعا حقیقت داره . زیاد هم دیدم . هر روز هم میبینم .

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.