1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور| Amin_110| (امين جان)مدير انجمن ديني ومذهبي

درست كردم :ashamed0005:

بچه ها شماره هارو درست بذاريد وگرنه پرستو اخراج ميشه

6 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    دانشجو

121-از لبتاپ استفاده میکنی یا رایانه شخصی؟

122-نسکافه میخوری؟؟؟

123-چتوری با تاپ فروم آشنا شدی؟؟

124-چرا به تاپ فروم میای؟؟

125-به جز تاپ فروم در انجمن دیگه ای عضو هستی؟؟

126-نصیحت هایی که بهت کردمو دیدی؟؟(
    یه نصیحت به تازه داماد انجمن ღღAmin_110

ღღ)

127-منو دوست داری؟؟

چرا؟؟

128-بهترین آنتیویروس؟؟؟

129-بهترین گوشی نوکیا به نظرت کدومه؟؟

130-حالت خوبه؟؟

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. پیشکسوت انجمن کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    113

مدیران عزیز لطفا حواستون به سوال وجوابهای مذهبی باشه که بدور از توهین و قصد و غرض باشه هر دین و یا هر کسی حرمت و احترام خودشوداره

7 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  4. کاربر ارزشمند❤

امتیاز دستاورد:
    170

بچه ها تو رو خدا حواستون باشه ..وگرنه این خانم مدیرمنو اخراج میکنه هااااااااا:هق هق :

5. Neghab_Dar Forever مدیر بازنشسته☕

امتیاز دستاورد:
    123
    حرفه:
    Thinker

توجه داشته باشید ، ایجا تاپ فروم است صدای ما رو از رادیو حسین می شنوید

اینقد اخراج ، اخراج نکنید...:happy0199:
    و گرنه خودم میام هر دو تایی شما رو اخراج می کنم برید پی زندگیتون.:tongue0013::khande2:

8 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    Mohammad

از لبتاپ استفاده میکنی یا رایانه شخصی؟ رایانه

نسکافه میخوری؟؟؟ اگه با شیر باشه آره زیاااااااااااااد

چتوری با تاپ فروم آشنا شدی؟؟ رخساره بهم معرّفی کرد

چرا به تاپ فروم میای؟؟ چون بچه هایی هستن که واقعا ارزش داره آدم براشون وقت بذاره و باهاشون دوست بشه و از اطلاعاتشون استفاده کنه

به جز تاپ فروم در انجمن دیگه ای عضو هستی؟؟ آره یه جای دیگه هم هست

نصیحت هایی که بهت کردمو دیدی؟؟( اون تاپیک رو فکر کنم تا آخر خونده باشم مگه اینکه جدیدا چیزی گذاشته باشی
    یه نصیحت به تازه داماد انجمن ღღAmin_110

ღღ)

منو دوست داری؟؟ زیااااااااااااااااد

چرا؟؟ چون بدی ازت ندیدم

بهترین آنتیویروس؟؟؟ من از ناد 32 استفاده میکنم و خیلی راضیم

بهترین گوشی نوکیا به نظرت کدومه؟؟ نمیدونم . من گوشی باز نیستم و با گوشی ها زیاد آشنا نیستم

حالت خوبه؟؟ زیاااااااااااااااااااد

7. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور Amin_110| امين جان | مدير انجمن ديني ومذهبي

131-- نظرتو در مورد اين بچه ها بگو .وبگو از 1تا20 بهشون چند ميدي ؟؟؟
    سعي كردم اسم بچه هاييو بذارم كه ميشناسيشون ،البته فكر كنم
    :smilingsmiley:

*Sajjad*

پـــــرستو

minaaa

Gar3!a

Master

ATENA

saeed 78

Maximus

Admin

MiTra

Elvis.P

MelixXxa
    Mr.HossEiN
    **رخساره**
    Pariya Joon

Mohammad

+ فاطمه +

:thumbsupsmileyanim:

8. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    MelixXxa

نظرتو در مورد اين بچه ها بگو .وبگو از 1تا20 بهشون چند ميدي ؟؟؟
    سعي كردم اسم بچه هاييو بذارم كه ميشناسيشون ،البته فكر كنم
    :smilingsmiley:

فریبا جان قبل از هر چیز باید بگم وقتی یه نگاه اجمالی انداختم دیدم با این که سعی کردی اسم کسایی رو بیاری که من میشناسم ولی بازم تعدادیشون رو خوب نمیشناسم و فقط در حد دیدن تاپیکهاشون میشناسمشون .
    ولی سعی میکنم با دقت جواب بدم .

*Sajjad* خیلی پسر گلیه هم با اخلاقه و هم متواضعه و هم در تاپیکها خیلی خوب شرکت میکنه و نظرات و حرفای خیلی خوبی ازش دیدم . همیشه نسبت به من لطف داشته و خیلی مهربونه .خلاصه خیلی دوسش داشم و بدجوری خاطرشو میخوام . 20

پـــــرستو واقعا براش احترام خاصی قائلم . از همون اوّل ادب و اخلاق و تواضع و خاکی بودنش نظرم رو جلب کرد . اینکه کسی با این عنوان در سایتی کار کنه ولی عین یک کاربر معمولی ، خیلی دوستانه با دیگران رفتار کنه ، واقعا کم نظیره . خیلی هم مهربون و فعّاله . شاید خیلی ها فکر کنن چون پرستو در چندتا بحث ، گفت که نظرات امین منو قانع کرده ، حالا من دارم اینجوری ازش تعریف میکنم ولی خدا میدونه اینجوری نیست . واقعا این روحیش که به حرف مقابلش گوش میده و وقتی جوابی نداره ، خیلی متواضعانه قبول میکنه ، این خصوصیتش رو تحسین میکنم و امیدوارم من هم مثل پرستو این خصوصیت رو داشته باشم . 20

minaaa والا زیاد نمیشناسمش ولی من اخلاقی که دارم اینه که تا از کسی بدی نبینم ، بهترین نمره رو بهش میدم . 20

Gar3!a ایشون هم از کاربرهای خیلی خوب و با اخلاقه . واقعا تاپیکهای خوبی هم میذاره و من واقعا از تاپیکهاش خیلی خوشم میاد . جدیدا هم طرح رفاقت باهاش ریختم و از طریق کفتر بازی دارم نظرش رو جلب میکنم:khande2: . 20

Master زیاد نمیشناسمش و فقط یکی دوبار باهاش حرف زدم ولی اون یکی دوتا صحبتی که با هم داشتیم خیلی دوستانه و صمیمی بود . 20

ATENA اصلا نمیشناسمش و زیاد ندیدمش . از وقتی من اومدم مثل اینکه ایشون خیلی کم میاد . به ایشون نمیتونم نمره بدم آخه نه بدی دیدم نه خوبی

saeed 78 سعید هم به نظرم پسر خوبیه . با سعید هم زیاد حرف نزدم . ولی دورادور به نظر میاد که خیلی گل باشه . 20

Maximus والا این برادرمون تا من عضو شدم ، تا همین یکی دو هفته پیش نبود و خیلی حسرت خوردم که نتونستم باهاش بیشتر آشنا بشم . ولی تا اومد ، برام پیام گذاشت . باید بیشتر باهاش آشنا بشم . 20

Admin ادمین هم هنوز باهاش درست آشنا نشدم و فقط در بعضی تاپیک ها دیدم که اومده تذکّر داده و با روحیاتش هنوز آشنا نیستم . اگه به پیشنهاداتی که برای بخش دینی دادم گوش بده نمرش 20 ولی اگه گوش نده 0 :wink:

MiTra به به میترا خانوم که خیلی ارادت داریم . راستش تا همین امروز میشه گفت اصلا هیچ شناختی ازش نداشتم و فقط یکی دوبار دیدمش . ولی توی این چند روز دیدم که در چندتا تاپیکم تذکّر داده که فهمیدم آدم دقیقیه و حواسش به دور و اطراف هست . راستش یه جملش منو بدجوری برده تو فکر ، به همین خاطر الآن بهش نمره نمیدم . باید بیشتر باهاش آشنا شم تا ببینم روحیات و عقایدش چه جوریه . خیلی حواسم به میترا هست:soal: . حتی صندلی داغش رو هم دیدم تا باهاش بیشتر آشنا بشم . میترا 4 چشمی حواسم بهت هست :divone: . ولی فعلا بذار 20 بدم گناه داره .:wink:

Elvis.P ایشون رو هم نمیشناسم و باید بیشتر آشنا بشم تا نمره بدم .

MelixXxa به به اینم که خودتی . خودتم که واقعا گلی . جز ادب و احترام و مهربونی و تاپیکهای خوب چیزی ازت ندیدم . بابت همه ی زحمتایی که کشیدی ممنونم و خسته نباشید میگم . اگه 20 ندم پس چند بدم ؟!:gol2:

Mr.HossEiN وااااااااااااای که این یکی عشق منه . دیوونم کرده . فقط انقد بگم که حسین و بعدش پرستو ، مهمترین دلایل موندگاری من در تاپ هستن . از همون اوّل ، وقتی اخلاق و فعّالیت بسیار خوب این دوتا رو دیدم ، عزمم جزم شد که اینجا عضو بشم و در بیشتر شدن علاقم به اینجا ، بالاترین نقش رو داشتن . آخه چی بگم ازش !؟ ادبش ، اخلاقش ، صبوریش ، مسئولیت پذیری و دلسوزیش .... هر چی بگم کمه . خیلی کمکم کرده و خیلی اخلاقش عالیه . بهش هم قول دادم تا امروز جواب یکی از سوالاتش رو بدم که امیدوارم بدقولی نکنم . 20:gol3:

**رخساره** به به ببین اسم کیو اینجا زدن . من و رخساره همیشه سر به سر هم میذاریم و به هم تیکه میندازیم و همدیگه رو اذیت میکنیم ولی در مورد رخساره فقط انقدر بگم که حقیقتا عضوی از خونوادمه و فقط باید بهم فرصت بدید تا تربیتش کنم :biadab: . خب منو رخساره با هم اومدیم اینجا و از قبل با هم آشنا هستیم . خیلی مسائل باعث شد که من اونو عضوی از خونواده ی خودم بدونم . فراز و نشیبهای زیادی رو با هم در محیط نت تجربه کردیم . سختی ها و خوشی های زیادی رو با هم داشتیم . خیلی وقتا تا سر حد مرگ با هم دعوامون شد ولی از این اختلافات برای شناخت بیشتر استفاده کردیم و اصلا باعث کدورت بینمون نشد . بهترین دختریه که در نت دیدم . ادبش ، اخلاقش ، دین و ایمانش ، مهربونیش ، فعالیت زیادش ، کمک کردنش و...و...و... که هر چی بگم کم گفتم . واقعا بهترین ها رو براش در دنیا و آخرت از خدا میخوام . انشالله که همیشه و همشیه در زندگی خوشحال و موفق باشه . خیلی حق گردن من داره . دادن نمره ی 20 به رخساره کمه . الآن میاد اینا رو میخونه از خوشحالی سرشو میزنه به دیوار . آخه خیلی بی جنبست . :tongue0013:

Pariya Joon به به . دختری که هم مهربونه و هم گاهی کفرمو در میاره :divar:. خیلی خانومه . همیشه به من لطف داشته و گاهی اعصابم رو خورد کرده . حالا خودم درستش میکنم :smoke: . 20 :gol:

Mohammad محمد هم کم و بشی میشناسمش . پسر خوبیه به نظرم . من که واقعا دوسش دارم و اصلا هیچ بدی ازش ندیدم . 20

+ فاطمه + احترام خاصی برای فاطمه قائلم . به نظرم دختر مذهبیه که از لحاظ دین و ایمان و اعتقادات ، خیلی عالیه . تاپپیکها و فعالیتش در بخش دینی واقعا معرکست . هم از لحاظ کمّی و هم کیفی . واقعا من که خیلی استفاده کردم . اخلاق و ادبش هم واقعا نشون دهنده ی اینه که خونواده ی بسیار خوبی داره . واقعا تکه . امیدوارم همینجوری به کارش ادامه بده . 20

میگم فریبا خیلی ناقلایی
    بعضی از دوستان رو من خیلی خوب شناختم و میتونم خیلی دقیق نمره بدم ولی اسمشون رو نیاوردی
    :khande2: . چرا !؟:mabhot: از عمد نیاوردی یا حواست نبوده !؟:mat:
    خب یه توضیحی میدادم و یکم روحیم باز میشد دیگه . چقدر خسیسی . :khande2:
    ولی از شوخی گذشته باید بگم من واقعا اینجا با کسی کدورت ندارم و برای همه احترام قائلم . اگه گاهی هم در بعضی تاپیک ها با هم بحث میکنیم ، ناراحت نشید و بدونید که من خدا میدونه برای یاد گرفتن میام و در بحث ها شرکت میکنم نه برای رو کم کردن .پس بحثهایی که در تاپیک ها با هم داریم رو وارد رابطه ی دوستیمون نکنید .
    :gol:

9 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  9. پاسخ : MelixXxa

تصمیم دارم یه سری از عکسای کتک خوردنت توسط خودم رو بذارم اینجا تا دیگه برای من شاخ و شونه نکشی:biadab:
    ولی از شوخی گذشته ممنون از تعریفایی که کردی :shad:... بعد از خوندن این پست الان احساس میکنم سرم درد میکنه نمیدونم چرا؟؟؟؟ :divar:
    منتظر عکسام باش امین.. :wink:

5 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور Amin_110| امين جان | مدير انجمن ديني ومذهبي

امین یادته ماه رمضون ؟؟؟؟ :afsorde:

دوستان خودتون قضاوت کنید .. دیگه من هیچی نمیگم .. فقط اینا برای ماه رمضون بوده .. تازه حال و نا نداشتم :smoke:
    (ببخشید اگه پست رو خراب کردم ):gol2:

امین حریف میطلبم...

فردا بیا میدون شهر در ملا عام باهات مبارزه میکنم
    !!!!

کتک خوردی نری مامانتو بیاری !!!!!

هیاااااااااااااااااااا...... هوووو...... بیا جلو بینم...فرار
    نکن !

اینم امینه بچه ها

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.