1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

صندلی داغ صندلی داغ شماره 13 با حضور Amin_110 (مدیر دینی مذهبی)

شروع موضوع توسط FariBa ‏22/1/13 در انجمن صندلی داغ

وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.
  1. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : پرستو

ديدم سوالارو عين آب خوردن جواب ميدي
    گفتم يه چيزاي بپرسم آتيش صندليتو خودت بيشتر بشه
    :laughingsmiley:

168- از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟
    169- ترس رو چه چیزی تعریف میکنید؟ آیا ترس با حقارت رابطه ایی دارد؟ از چه چیزی می ترسید؟
    170- حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟
    171- آیا تا حالا سوار اسب شده اید؟
    172- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام داده اید چه بوده؟
    173- از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟
    174-برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟ چرا؟
    175- به نظر شما آیا تنها کره خاکی صاحب حیات هست ؟؟؟
    176- عمر خورشید چقدره و چقدر ازش باقی مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    177- ستاره های نورتونی چیه ؟ تعریف کنید !!!!!!!!!
    178- نزدیکترین ستاره به خورشید کدومه و چقدر با ما فاصله داره ؟؟؟؟؟
    179- ضد ماده چیست ؟

180- کوتوله سفید چیه ؟
    181- میدونی منطقه AAT 29 کجاست ؟
    182- به نظرت کسانی که 13 میلیارد سال نوری با ما فاصله دارن دلشون برای ما تنگ میشه ؟
    183- تلسکپ فضایی هابل هنوزم کار میکنه ؟

حالا همه اينارو جواب بده سوالي بي جواب نمونه
    :shad::shad::shad::dost:

3 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : پرستو

184----یک تله انفجاری رو به سلامت رد کن!
    معتاد
    نیروی انتظامی
    حجاب
    حزبل
    شخصیتی
    فشن
    ماهواره
    ف/ی/ل/ت/ر/ش/ک/ن
    گله گوسفندان
    مزاحم تلفنی
    شلمچه
    تهران
    کرج!
    گوهر دشت!
    4راه طالقانی!
    شهرک غرب
    ولنجک!
    پاسداران!
    لواشکهای دربند(میخواااااااااااااااااام)
    آبادانجلس سیتی
    شیراز
    کیش
    شمال!
    جومونگ!
    اینم رفتار شناسی(ترجیحا پاسخها درونمایه طنز داشته باشه):happy0044:

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  3. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    MelixXxa

ديدم سوالارو عين آب خوردن جواب ميدي
    گفتم يه چيزاي بپرسم آتيش صندليتو خودت بيشتر بشه
    :laughingsmiley: نه آبجی من خونسرد تر از این حرفام

168- از چه قشری ( افرادی) در جامعه متنفر هستید؟ آدمای احمق . اینو جدی میگم . آدم بی دین رو میشه تحمّل کرد ، بی سواد ، بی ادب ، بی فرهنگ و.... ولی احمق رو واقعا نمیتونم تحمّل کنم:sick0022:

169- ترس رو چه چیزی تعریف میکنید؟ آیا ترس با حقارت رابطه ایی دارد؟ از چه چیزی می ترسید؟ ترس یه جور حسّ احتیاطه که در افراد فرق میکنه . کمش لازمه که باشه ولی زیادش بده . ترس اگر زیاد باشه و نسبت به چیزهای بی اهمیت باشه ، باعث حقارت آدم میشه . از مردن .

170- حقیقت چیست؟ واقعیت چیست؟ حقیقت یعنی واقعیت .

171- آیا تا حالا سوار اسب شده اید؟ زیاااااااااااااد ... یکی از تفریحات و برنامه های مرتبه منه . دوره ی آموزشش رو هم رفتم . خیلی خیلی خیلی حال میکنم با اسب سواری . واقعا محشره .

172- بزرگترین یا بهترین کاری که تا حالا انجام داده اید چه بوده؟ فکر کنم ازدواجم بوده . چون به نظرم مهمترین بخش از زندگی انسان رو تشکیل میده .

173- از نظر شماعلت و ریشه بوجود آمدن فقر چیست؟ اگر قدرتی داشتید می توانستید این مشکل را حل کنید؟ معمولا دو تا دلیل داره : 1) تن پروری و تنبلی . 2) اینکه یه عدّه ظالم و زورگو ، حق دیگران رو میخورن و ضایع میکنن .

174-برای یک جانی ,,, اعدام یا حبس ابد؟ چرا؟ من همیشه به دیگران توصیه میکنم که در مسئله ای که تخصّص و سوادش رو ندارن ، نظر ندن . حالا انتظار داری که خودم در این مسئله نظر بدم !؟ اسلام قانون داره و قاضی باید در مورد یک مجرم نظر بده . اگه نظر اسلام این باشه که اعدام شه ، خب باید بشه . اگه بگه حبس شه ، باید حبس شه .

175- به نظر شما آیا تنها کره خاکی صاحب حیات هست ؟؟؟ نه اصلا و ابدا ... شاید یه موقعی براتون احادیثش رو بنویسم که متوجّه بشی غیر از کره ی زمین ، چندین هزار عالم دیگه وجود داره که در همه ی اونها موجوداتی زندگی میکنن و مثل ما تکالیفی دارن و زندگی میکنن و... یه نمومنش اینه : امام صادق(علیه السّلام) میفرمایند من همین الآن در 12 هزار عالم دیگه ، حجّت خدا هستم و بر همه ی موجودات واجبه که از من به عنوان امامشون تبعیّت کنن .
    البته اینکه عوالم دیگه مثل ما هست یا نه !!! معلوم نیست و چیز زیادی در احادیث در موردش نیموده . ولی هست .

176- عمر خورشید چقدره و چقدر ازش باقی مونده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه چقدره رو نمیدونم . بعید هم میدونم کسی به طور قطع بدونه و هر چی میگن ، فقط نظریه است . امّا اینکه چقدر ازش مونده ، فقط خدا میدونه . چون طبق آیات و احادیث ، خورشید تا قیامت هست و وقتی قیامت بشه از بین میره . قیامت رو هم فقط و فقط خدا میدونه زمانش کی هست .

177- ستاره های نورتونی چیه ؟ تعریف کنید !!!!!!!!! ستاره هایی که من تعریفشون رو بلد نیستم .:tongue0013:

178- نزدیکترین ستاره به خورشید کدومه و چقدر با ما فاصله داره ؟؟؟؟؟ همون که از بقیه به خورشید نزدیک تره و فاصلش با ما خیلی خیلی زیاده:tongue0013:

179- ضد ماده چیست ؟ مادّه میدونی چیه ؟! حالا ضدّش رو فرض کن . اون میشه ضدّ ماده:tongue0013:

180- کوتوله سفید چیه ؟ یه موجودیه که قدش خیلی کوتاهه و رنگش سفیده :tongue0013:

181- میدونی منطقه AAT 29 کجاست ؟ آره یکی از مناطقیه که خدا آفریده .:tongue0013:

182- به نظرت کسانی که 13 میلیارد سال نوری با ما فاصله دارن دلشون برای ما تنگ میشه ؟ بعیده . مگه مال ما برای اونا تنگ میشه !!!

183- تلسکپ فضایی هابل هنوزم کار میکنه ؟ امیدوارم کار کنه .

تا تو باشی نری از جای دیگه کپی کنی و از خودت سوال طرح کنی:tongue0013:

حالا همه اينارو جواب بده سوالي بي جواب نمونه
    :shad::shad::shad::dost:
    ​

4. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng
    پاسخ : صنــــدلي داغ با حضـــــــور Amin_110| امين جان | مدير انجمن ديني ومذهبي

تا تو باشی نری از جای دیگه کپی کنی و از خودت سوال طرح کنی:tongue0013:

اين يني چي ؟؟؟؟؟؟:)

5. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113

هیچی دلیل اینکه این همه زبون در آوردم رو گفتم
    مهم نیست
    راستی یه توضیح در مورد اون تله انفجاری ها بده .
    دقیقا باید چی بگم ؟!

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  6. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:
    حب اهل بیت اگه لایق بدونن

سلام علیکم .خسته نباشید بااجازه منم چندتا سوال بپرسم

184-شخصیت های مورد علاقه خودتون رو بگید(مثلا سیاسی-مذهبی-ورزشی-اسطوره ای و ...

185-کاربرانی که بیشتر باشون راحت هستین(اختیاری)

186-میانه ات با ورزش چطوره؟
    187-با چه تخصص هایی آشنایی داری؟
    188- درباره کلمات زیر هر چی خواستی بگو:
    خدا:
    بهشت:
    جهنم:
    عزرائیل:

7. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

البته معذرت میخوام بازسیستم من دچار مشکل شده وبهم ریخته اگه بد سند شده سوالات پیشاپیش عذر میخوام

8. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    113
    حرفه:

189-اگه بدونی خدای نکرده تا 1 ساعت دیگه میمیری و منکر و نکیر میان برای عذاب قبرت چه کار میکنی و چه حالی بهت دست میده؟
    190.شنیدید که میگن داغ ترین جای جهنم برای کسانی است که در لحظات حساس سکوت اختیار می کنند؟؟
    تا حالا شده با سکوتت سر کسی رو به باد بدی؟
    191.منتظر امام زمان هستید؟
    192.اولین کلمه ای که گفتی چی بود؟(نمیدونی از والدین بپرس)
    193.یه صحنه ای رو بگو که اگه هر وقت ببینیش ،تحت تاثیر قرار میگیری و شاید اشک بریزی؟

9. کاربر فوق حرفه ای

امتیاز دستاورد:
    113
    + فاطمه +

سلام علیکم .خسته نباشید بااجازه منم چندتا سوال بپرسم علیکم السّلام فاطمه خانوم . شما صاحب اختیارید .

184-شخصیت های مورد علاقه خودتون رو بگید(مثلا سیاسی-مذهبی-ورزشی-اسطوره ای و ...) سیاسی : امام خمینی . مقام معظم رهبری . پوتین مذهبی : 14 معصوم و بعدش علمای بزرگ . ورزشی : سوسای ماسوتاتسو اویاما که استاد و مبتکر ورزش کیوکشین . اسطوره ای : هیچ کس . بازیگر های ایرانی : اکبر عبدی . مهدی فخیم زاده . بازیگرهای خارجی خب خیلی زیاد هستن که به نظرم بازیشون واقعا معرکست . بازیکن های فوتبال هم از قدیمی ها بیشتر خوشم میاد مثل کلیزمن . کارلس . ریوالدو و... فعلا همینا بسه .

185-کاربرانی که بیشتر باشون راحت هستین(اختیاری) من با همه راحتم و با هیچ کس تعارف ندارم .

186-میانه ات با ورزش چطوره؟ ورزش جزو جدا نشدنی از زندگیمه . هر روز 1:30 برنامه ی سنگین ورزشی دارم و اصلا ترک نمیشه .

187-با چه تخصص هایی آشنایی داری؟ خب شاید بهتر باشه بگم مسائل دینی . البته به اندازه ی خودم . چیزهای دیگه ای هم هست که هنوز گفتنش زوده .

188- درباره کلمات زیر هر چی خواستی بگو:

خدا: واقعا هیچی نمیتونم بگم . وقتی حرف از خدا میشه ، فقط فکر میکنم . به خدا ، به خودم ، نعمتهاش ، اعمالم و...

بهشت: آخ که چه حالی بده بریم بهشت . چه صفایی بکنیم اونجا ...

جهنم: هان !؟

عزرائیل: واقعا ازش میترسم . خیلی بهش علاقه دارم ولی ازش میترسم . خیلی زیاد . چون خاطره ی خیلی وحشتناکی ازش دارم .

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  10. کاربر ویژه

امتیاز دستاورد:
    0
    حرفه:
    PharmaCologi _ Eng

بايد يه توضيح كوچيك بدي ديگه
    خط آخرشو بخون :cool0027:

4 نفر از این پست تشکر کرده اند.
وضعیت موضوع:
موضوع بسته شده است.