سی پاره به کف در چله شدی سی پاره منم ، ترک چله کن با من صنما، دل دل دل دل و دل دل یک دل دل یک یک دله کن با من صنما، دل دل دل دل و دل دل یک دل دل یک یک دله کن
سلام ای کهنه عشق من که یاد تو چه پا بر جاست سلام بر روی ماه تو، عزیز دل، سلام از ماست تو یه رویای کوتاهی، دعای هر سحرگاهی شدم خواب عشقت چون مرا این گونه میخواهی
ای قبله ی آزادگان وی خاک آذربادگان فرخنده باد ایام تو كز نامِ تو آشفته خاطر دشمنِ دون شد می در گلوی مدعی خون شد
چیزی ندیدم جز خودت وقتی رسیدم به خودم بین تمام آدما چرا شبیه تو شدم ترانه، مهدی ایوبی با صدای، رضا یزدانی
به دیدن من بیا مهتاب دراومد بیا عزیزم بیا صبرم سر اومدمیدونی قلبم اروم نداره تو سینه من دل بیقراره زنجیرو وا کن ز پا دیوونه من چشم انتظارم بیا به خونه ی من به دیدن من بیا مهتاب در اومد بیا عزیزم بیا صبرم سر اومد به دیدن من بیا مهتاب دراومد بیا عزیزم بیا صبرم سر اومد معین هایده
نقطه ضعف منه اون چشمات تو ببین چه کاری دستم داد مثل تو دیگه نمیاد بلد حال منی میدونی مال منی علی میری
من درد تو را ز دست آسان ندهم دل بر نکنم ز دوست تا جان ندهم از دوست به یادگار دردی دارم کان درد به صدهزار درمان ندهم شهرام ناظری
خسته بشی خودم میشم خونه ت، خوابت بیاد برات میشم شونه ت سردت بشه میام میشم شالت، غمگین بشی میشم که بد حالت جونم دیدی به جونت بسته شد جونم، من تو شبات صدای بارونم جونم:امین رستمی