سلام بچه ها نمیدونم اینجا چند تا قمی داریم هر کسی هم نیست میتونه بیاد اینجا من خودم عاشق قمی ها هستم:mach: خانواده مادریم کلا همه قمین فقط من بچه تهرانم همه پسر خاله هام دختر خاله هام خاله هام قم به دنیا اومدن این تاپیک باحالیه:shad2: من خودم هر روز آپش میکنم بیایید بخونید با اصطلاحات قمی و شوخی ها و خنده هاشون ساعاتتون رو خوش کنید به افتخار همه قمیا :sarma:
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ برای ثبت نام کنکور ارشد، زده نام شهر رو بزنید، تا کد شهر رو بده! میزنی "قم"، میگه حداقل باید 3 حرف باشه آخه عزیز من، مگه چه گناهی کردیم شهرمون کم حرفه ؟ به افتخار همه قمیا
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ بارون رحمت خدا چند وختیه از آسَمون شهرمون، قم عزیز، در حال شُرشُر ریختنه ..... بعضیا توی همچین هوایی، خـُنـُک بازی درمیارن و میگن : هوا دو نفره شد و از این خوشمزه گریا ! اما اینجا قمی بازی حکم فرماست! هوا، هوای چاپیدن مسافرای بخت برگشتس !! شب ِ چهارشمبه که هه، بارونُم زه، کرایه ها ماشین و مهمون سراها رو چند برابر میگیرن مردمون شریف قم! به افتخار همه قمیا
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ فقط یه زن قمی میتونه هر روز سر ظهر که ملت همه خوابیدن را بیفته تو کوچه ها زنگ همه خونه هارو بزنه بگه : به مامانت بگو بیادخونه ما روضه
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ صُب بِم بو که . . . . ... . . . . . . . . یه قمی وقتی ظهر میفهمه دکمش افتاده!!
پاسخ : @ پاتوق بچه های قم @ آی لاو یو (I love you ) به زبون قمی من نَم دونَم تو گو رو چر اینقه می خام لایک قمی بزن جون عزیزت ... من که خیلی حال کردم باهاش