سلام به همه دوستان گل و عزیز. دوستان گرام یکعدد پاور 700W OCZ MODXTREAM-PRO دارم که جزء سری High-Performance OCZ هست می خوام بفروشم ، کاملا سالمه و کابل ها و جعبه اش موجوده. لینک محصول: OCZ 500W-700W ModXStream Pro Power Supply - OCZ عکس: قیمت رو هم 280 می ذارم
تعویض پاور 700W OCZ MODXTREAM-PRO با مادربرد سری 790 - 890 - 990 AMD سلام به همه دوستان گل. دوستان عزیز بنده یکعدد پاور 700 وات OCZ MODXTREAM-PRO دارم می خوام با مادربردهای سری 790 - 890 - 990 تعویض کنم ، مادربرد سری حرفه ای می خوام و حتما باید 10چوک باشه ، گارانتی هم داشته باشه بسیار عالیه. پاور بنده حدود یکسال و دو ماه کارکرده و گارانتیش همین 2ماه پیش تموم شده ، ولی کاملا سالمه و خودم تضمینش می کنم و مهلت تست میدم. لینک مشخصات پاورم: OCZ 500W-700W ModXStream Pro Power Supply - OCZ عکس پاورم: یه اکسس پوینت TP-Link WA901-ND هم دارم اگر مایل باشید اون رو هم می تونم تعویض کنم: TP-LINK TL-WA901ND Wireless N Access Point Up to 300Mbps/ Detachable Antenna x3/ Support AP, Client, Repeater, Bridge/ Up to 4 SSID - Newegg.com فقط یکی از انتن هاش نیست و جعبه اش هم گم شده ، بقیه موارد موجوده.
پاسخ : تعویض پاور 700W OCZ MODXTREAM-PRO با مادربرد سری 790 - 890 - 990 AMD سلام دوست عزیز این پست تکراریه...تایپک اینو قبلآ زدی . . . فکر هم نکنم از بچه های تاپ فروم کسی خردیدار پاور شما باشه:love0041:
پاسخ : تعویض پاور 700W OCZ MODXTREAM-PRO با مادربرد سری 790 - 890 - 990 AMD نه عزیز من چنین تایپیکی نزدم ، اون تایپیکی که می فرمایید فروش پاور هست. شاید کسی مادربردی داشته باشه و نیازمند تعویض با پاور باشه.