سلام دوستای عزیزم...امیدوارم حالتون خوب باشه... :love0041: هدفم از ایجاد این تاپیک اینه که هر هفته هرکدوم از دوستان بیان و باکسایی که باهاشون لحظات خوب یا بد داشتن بگن..(البته با دلیل)که اگه کدورتی مونده همینجا برطرف بشه.. :love0041: ممنون میشم اگه استقبال کنین و مث صندلی داغم نشه..:happy0199:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. خب اول از همه خودم شروع میکنم..من این هفته لحظات خیلی خوبی چه توی چت باکس و چه توی پروفایلم و تاپیکا با پرستو و دخترعموم(پریا)..داداش حسین..اقا سجاد...اقا محمد جواد..ایسان عزیزم...داداش مسودم و فریباجون و یلدا جونم داشتم...:love0041:که همینجا میگم مث یه ابجی کوچیکتر خیلی دوسشون دارم و ممنونم که به من انقد لطف دارن:ghalb: خوشبختانه این هفته با کسی بحث نکردم :happy0199:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. من زياد وقت نداشتم كه بيام تاپ فروم ... ولي صحبت هاي خوبي با آقا امين و آقا حسين داشتم .... با فائزه و پرستو عزيز هم همينطور .... بحث هم كه نكردم ولي نزديك بود يه بحثي رو شروع كنم كه بعدش پشيمون بشم :sadsmiley: اميدوارم هيچ وقت بحثي پيش نياد ..
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. سلام وا لا من چی بگم اگه هم بگم باید از اون روزایی بگم که تازه این انجمن راه افتاده بود من خودم به شخصه روزای خیلی خوبی با بچه های قدیمی که باهم کار میکردیم داشتم که اون اتفاق برام افتاد چرا یه بار فقط حرفمون شد اساسی با یکی از دوستان که اسمشون یادم نیست سر قومیت ها که درگیری هم بالا گرفته بود که محمد حلش کرد الانم که با شما هستم بعد مدتی خیلی خیلی از همتون راضی هستم
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. من فقط با خودم بودم... بهترین چهره ی هفته خودم و زشت ترینشم فامیلای مسخره
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. برا من چهره شیرین هفته داییم بود که خیلی منو خندوند ولی خب اینجانیست ازش خیلی ممنونم :gol2: ,ولی دیدین آدم زیاد بخنده آخرش یه اتفاقی میوفته گند بزنه به همه چی :gerye:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. دوستای عزیزم.. اگه امکانش هست از دوستان توی فروم مثال بزنین.. ممنون میشم:love0041:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. سلام من لحظات خوشی رو تو تاپ فروم با فائزه ی عزیزم گذروندم و فائزه جونم دوستت دارم:mach::mach::mach::mach::mach:
پاسخ : چهره ی جذاب و شیرین هفته.. فائزه جون من چون کلا با کسی مشکلی ندارم نمی تونم چهره ی جذاب و شیرین بدم :) همه به نظرم خوب هستن