سلام خدمت مدیران و مسئولین محترم . جدیدا یک تغییراتی در تالار ایجاد شده و بعضی گزینه ها حذف شده . من دیدم پرستو ی عزیز گفتن که به خاطر شکایاتی که شده بود ،بعضی از بخش ها رو حذف کردن . ولی میخواستم پیشنهاد کنم که اگه موافق باشید ، بخش Quote رو نگه دارید . چون واقعا بخش مفیدی بود . آخه خیلی خوب بود که اگه کسی در پستی به حرفمون جواب میداد ، به ما اطّلاع داده میشد . اینجوری هیچ کدوم از جوابهای دوستان ، دور از چشم نمیموند . نمیدونم در مورد گزینه ی Quote هم شاکی داشتیم یا نه . ولی چه در مورد این گزینه و چه در مورد Tags یا هر گزینه ی دیگه ای من به عنوان عضو کوچکی از اینجا یک پیشنهاد دارم . اونم اینه که برای حذف یا اضافه کردن گزینه های تاپیک ها یا پروفایل ها ، به نظرم بهتر باشه قبلش یک نظر سنجی بشه و هر طرحی به نظر سنجی گذاشته بشه تا همه شرکت کنن و یک آمار گیری بشه تا نظر اکثریت اجرا بشه و نه فقط به خاطر شکایت یا پیشنهاد چند نفر ، تغییر ایجاد بشه . ممنون میشم رو این پیشنهاد بنده فکر کنید . قبل از هر طرح ، اونو مطرح کنید تا همه در نظر سنجی شرکت کنن و بعدش نظر اکثریّت رو اجرا کنید . ممنون و موفق باشید .
پاسخ : یک پیشنهاد سلام به کاربران عزیز و مخصوصا امین عزیز من نمیدونم کیا شکایت کردن ولی کاملا مخالف حذف این سیستم بودم مهم ترین کاربردش واسه من این بود که حداقل اگه تاپیکی مشکل داشت ، من تگ میشدم و میرفتم جواب میدادم. یا اگه در تخصص من نبود ، شخص مورد نظر رو تگ میکردم و اون جواب میداد... با این سیستم سرعت پاسخگویی خیلی بالا رفته بود. داداش بهتر من اینطوری صحبتت رو تصحیح کنم.. هر ایده ای میخواد پیاده بشه هیچ دلیلی وجود نداره که با همه مشورت بشه و نظر همه رو بپرسیم ، چون اینجا ادمین باید تصمیم بگیره برای کاربر و باید ببینه اون برای کاربرش مفید هست یا نه ولی برای حذف موارد این چنینی که دیگه کاربرا خیلی ازش استفاده می کنن و بهش عادت کردن ، نظر کاربرا خیلی مهمه... اینجا دیگه تصمیم با کاربر هاس هر چیزی اونا بخوان باید انجام بشه چون اونا از این سیستم استفاده می کنن... و بهترین راه دونستن نظر کاربر ها نظرسنجی است. من کاملا حاضرم برای هر کسی با این سییستم مشکل داشت ، آموزش بدم تا برای خودش غیرفعالش کنه... ولی این سیستم حتما باید باشه.
پاسخ : یک پیشنهاد امین جان این تصمیمی هست که محمد ادمین سایت گرفته و همون طور که گفتم تا اطلاع ثانوی سیستم تگ گزاری غیرفعال شده...باید منتظرموند تا ببیینم این اطلاع ثانوی تا کی ادامه داره فعلا برای اطلاع رسانی مجبور هستیم به پروفایل کاربران رجوع کنیم ولینک پست مورد نطر و درپروفایل کاربر قرار بدیم ممنون ازپیشنهاد شما:love0041: