پاسخ : جون من نظر بدید خوب اون اولی سمباده اس دیگه! یه روش زبره ولی اون یکی روش نرمه، البته خسته نباشم ولی خوب روی نرمش که مشکلی ایجاد نمی کنه ؟ میکنه؟
پاسخ : جون من نظر بدید من خودکشی میکردم تا مجبور نشم هیچکدوم رو انتخاب کنم ivar: امین حالمو به هم زدی ..ایــــــــــش :sick0022:
پاسخ : جون من نظر بدید واسه من خیلی جالبه بعضیا شماره 2 رو انتخاب کردن ...یعنی واقعا این کارومیکنین !؟ درصورتی که شماره یک بهتره من شماره یک وانتخاب میکنم نه به عنوان دستمال توالت ...بلکه به عنوان سوهان ناخن:laughingsmiley:
پاسخ : جون من نظر بدید خدا بگم چی کارت کنه مردم از خنده به نکته ی دقیقی اشاره کردی ولی نامردی نکن حالا که همه درد کشیدن تو هم از قسمت زبرش استفاده کن:khande2:
پاسخ : جون من نظر بدید ایرانی ها یه خاصیتی دارن اگه خودشون یه کاریو بکنن میگن همه ! خوب داداش من می خواستی نکنی ! بیا حالا این گل دارویی بذار روش خوب میشه:love0041:
پاسخ : جون من نظر بدید بابا چرا حالیتون نیست یکم به عواقب استفاده از شماره 1 فکر کنید:mabhot: انقد زود انتخاب نکنید قبلا هم گفتم ، ممکنه اثرات این انتخاب تا آخر عمر گریبانتون رو بگیره هاااااivone: شماره ی 2 یکم چندشه ، همین یه لیس که به جایی بر نمیخوره :khande2: فوقش تا یه روز زبونتون بو میگیره اونم با یه آدامس اکالیبتوس حلّه:khande:
پاسخ : جون من نظر بدید اتفاقا من تو اینجور مواقع ، احساسی انتخاب نمیکنم:mabhot: احتمال زیاد من شماره ی 2 رو انتخاب کنم شاید نمیدونم:mabhot: حالا تو گلتو بده شاید بعدا به کارم اومد اگه هم به کارم نیاد میدم به رخساره که حتما به کارش میاد:khande: