آدم هــــــــــــــــــا... فـرامـوش نـــمیکــــنند ... !! ... فــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــقط ... دیـــگر ســــــــــــــــــــاکت میشـوند ... هـمین !! . . . اشتباه من این بود .... هر جا رنجیدم ، لبخند زدم .... فکر کردند درد ندارد ، محکم تر زدند ... . . . دخترک رفت ولی زیر لب اینرا می گفت: او یقینا پی معشوق خودش میاید! پسرک ماند ولی روی لبش زمزمه بود: مطمئنا که پشیمان شده بر میگردد! عشق قربانی مظلوم " غرور" است هنوز .... . . . یکرنگ که باشی ٬ زود چشمشان را میزنی ... خسته میشوند از رنگ تکراریت ٬ این روزا دوره ی رنگین کمان هاست.... . . . دلت را به هر کسی نسپار ٬ این روزا بعضی ها از سپرده ات هم بهره میخواهند ... . . . غم که نوشتن ندارد .... نفوذ میکند در استخوان هایت ... جاسوس می شود در قلبت .... آرام آرام از چشمهایت میریزد بیرون ....... . . . در خاطری که “تویی” دیگران فراموشند بگذار در گوشت بگویم “میخواهمت” این خلاصه ی ، تمام حرفای عاشقانه دنیاست پروانه پر ، گنجشک پر ، کلاغ پر / دل من واسه تو هر لحظه پرپر . . . . . .گرچه آلوده دنیای غریبم اما / سینه ای پاک به پهنای صداقت دارم دستانم اگر عاطفه را می فهمند / با کسی سبزتر از عشق رفاقت دارم . . .یک صندلی خالی کنار رویاهایم از آن توست ، بنشینی یا بروی ، دوستت دارم ! . . .مساحت کره زمین رو بر مساحت نوک سوزن تقسیم کن !!! به جوابش کاری نداشته باش ! می خواستم بگم اینقدر دوستت دارم . .