سلام بچه ها اگه یادتون باشه قبلا یه بار دیگه همچین تاپیکی زده شد و که در مورد اینجور تاپیکا گفتیم : این بار ، باز همچین تاپیکی زده میشه برای مادر بزرگ یکی از بچه ها... اون کاربر رو همگی میشناسید اسمش پریاس آره پریا جون رو میگم ، آبجی عزیز خودم پریا گفت که مادر بزرگش مشکل تنفسی داره و از دیشب حالش بد شده به همین خاطر از شما ها خواست تا برای مادر بزرگش دعا کنید و در آخر متنی رو که در اون تاپیک زدم : محتاج دعای همه هستیم.
پاسخ : [ درخواست ] دعا برای مادر بزرگ پریا عزیز به حق این روزهای عزیز امیدوارم که حال مادربزرگ گرامی پریا جان بهبود پیدا کند... البته نه تنها مادربزرگ ایشون بلکه تمامی بیماران رو از یاد نبریم:gol2: ***یا من اسمه دواء و ذکره شفا***
پاسخ : [ درخواست ] دعا برای مادر بزرگ پریا عزیز ایشالا که خیلی زود حالشون خوب میشه پریاجون...منم برای سلامتیشون دعا میکنم:love0041:
پاسخ : [ درخواست ] دعا برای مادر بزرگ پریا عزیز سلام بچه ها از همتون ممنونم واقعا لطف ميكنيد وبه خصوص از حسين عزيزم كه زحمت اين تاپيك رو دوش اون بود:love0041:
پاسخ : [ درخواست ] دعا برای مادر بزرگ پریا عزیز “ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم ” ” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “ امیدوارم حال مادربزرگ پریا خانم و تموم مریضها خوب بشوند » این دعا را برای بیمار بخوانید ان شاء الله شفا یابد «« در زبده الدعوات روایت کرده است که رسول خدا (ص) به خاننه حضرت فاطمه(س) آمد . امام حسن را بیمار یافت و این منظره بر آن حضرت خیلی گران آمد . جبرئیل نازل شد و گفت : یا محمد تعلیم کنم تو را دعایی که با آن فرزندت از ناخوشی خلاص یابد گردد و بخواند : “ اللهم لا اله الا انت العلی العظیم ذو السلطان القدیم و المن العظیم و الوجه الکریم ” ” لا اله الا انت العلی العظیم ولی الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح. “ پس حضرت این دعا را خواند و دست خود را بر پیشانی امام حسن (ع) گذاشت و شفا یافت »» دعایی که در موقع بیماری باید خوانده شود «« در جواهر القرآن است هر که بیمار باشد و این دعا را در آن بیماری چهل مرتبه بخواند ” لا اله اله انت سبحانک انی کنت من ظالمین “ اگر در آن ناخوشی بمبرد ثواب شهدا را دریابد و اگر صحت یابد گناهان وی آمرزیده گردد.