پاسخ : تصاویر: ماشین زیبا پورشه“Tornado” همه مشخصات موووجودد:happy0199: از سال 1981 تنظیم آلمانی Gemballa شرکت تولید وسایل نقلیه تنظیم به طور جدی پورشه.پورشه کاین مبتنی بر گردباد و پورشه Panamera Mistrale مبتنی بر: برای کمک به جشن سالگرد 30 خود، این شرکت در سال 2011 مارکز بالا موناکو نمایش دو مدل جدید پرده برداری کرد. هر دو گردباد و قابلیت Mistrale بدن به شدت سفارشی با جلو منحصر به فرد به پایان می رسد و عقب، و مجموعه ای از قطعات Aero را قرار دادی. Gemballa ارائه می دهد انواع مختلفی از تغییرات برای هر دو فضای داخلی اعم از تر و تمیز فیبر کربن و صندلی به پایان رسید در ترکیبی از alcantara و چرم به بالا پایان سیستم infotainment. مقدار زیادی از سحر و جادو در زیر هود و با Gemballa ارائه دو کیت موتور های مختلف برای مدل توربو V8 وجود دارد. در جشن سالگرد 30 خود را در این سال، شرکت آلمانی تصمیم گرفت برای محدود کردن تولید از گردباد و مدل Mistrale به هر کدام 30 واحد است.
پاسخ : تصاویر: ماشین زیبا پورشه“Tornado” ممنون خودم عکسا رو آپ کردم حوصله اش نبود لینک سایت آپلود رو حذف کنم:smilingsmiley:
پاسخ : تصاویر: ماشین زیبا پورشه“Tornado” به قول یه بنده خدایی....:ghalb: دهن صاب ماشین رسما سرویس باد:happy0199::tongue0013:
پاسخ : تصاویر: ماشین زیبا پورشه“Tornado” اخه بابا نميگين ما جووناي مردم افسرده ميشيم؟ من كه دپرس شدم:sadsmiley::sadsmiley: