در قلب من از عشق كسي شور و شري هست در هر نفسم از غم عشقش اثري هست گر در دو جهان از عطشش در به دري هست، آري؛منم آن در به درش تا نفسي هست آن كس كه ز شوقش نشناسم سرم از پا، آن ماه كه با ناز ميايد به بر ِ ما، آن كس كه بُوَد در دل ما يكه و تنها، ياسي است كه عطرش به مشامم رسد هرجا اي ماه من اي مهر تو در جان و تن ما تنها ننهي "مهر" پر از "ناز" و ادا را
پاسخ : به زيبا ترين ياس باغچه ام... شعرش فوق العاده بود ، خیلی قشنگه:happy0025: میخواستم بگم این دو بیت قشنگه ولی وقتی یه بار دیگه خوندمش دیدم همه اش قشنگ بود:ghalb: فقط یه سوال فنی داشتم احساس می کنم این شعر رو خودت گفتی ، چون اسم تو در مصراع آخری اومده:cool0027::happy0025:
پاسخ : به زيبا ترين ياس باغچه ام... ممنون از لطفت حسين آقا. اره خودم گفتم ولي فك نكنم بشه بهش گفت شعر! ممنون كه زحمت كشيدين و خوندين
پاسخ : به زيبا ترين ياس باغچه ام... خواهش عزیز چیزی که به دل بشینه میشه هر اسمی روش گذاشت ، پس اینم میگیم شعر:love0041: خواهش میشه.:happy0025: موفق باشی ، شعر های قشنگی اگه باز داشتی برامون بگو
پاسخ : به زيبا ترين ياس باغچه ام... لیاقت میخواهد... بودن در شعرهای پسری که... با تمام عشقش... نبودنت را اشک میریزد... تعجب نکن... در بی لیاقتی تو شکی نیست... اینجا... دلیل بودنت میان بغضهایم... دیوانگی خودم است... نه لیاقت تو...!!!
پاسخ : به زيبا ترين ياس باغچه ام... عالی بود مهرناز جان.....ایشالا موفق باشی بازم شعراتو گذاشتی واسه منم بفرست من در حدی نیستم نظر بدم به عنوان یه کسی که شعر دوس داره: انتخاب واژگانت و ترکیبش عالیه احساس لطیفتم توش کاملا مشخصه فقط میمونه یه کم وزنش که قطعا خودت استادتری استادترم میشی:love0041: یادمه اولین بار که اینجا دیدمت تو تاپیک مشاعره بود همیشه هم من و تو بودیم اولین شعریم که واست نوشتم تو اون تاپیک این بود تا تو نگاه میکنی کار من اه کردن است/ای به فدای چشم تو این چه نگاه کردن است:happy0199: دقت حسینم بیست بود:tongue0013: بچه ها نگین باز این مهسا اسپم داد من بعد قرنی اومدم نمیتونستمم نظر ندم این یه مورد رو:happy0199: