سلام. از مدیرهای محترم حالا هر کدوم فرقی نداره :love0041: یه درخواست داشتم. زیر اسم هر کدوم از ما یه سری اطلاعات نوشته شده .مثلا امتیاز؛ اعتبار یا همون (credit) می شه در مورد همه ی اونها یه توضیحی داده بشه؟تو هیچ جای سایت هیچ توضیحی نیست.این امتیازها رو اعضا به هم می دن؟یا به طور رندمی هستش؟ درسته که امتیاز مهم نیست اصلا اما این که ما بدونیم این ها از کجا می آن مهم هستن و یا بر چه اساسی داده می شن. با تشکر
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات طاووس جان اگه مشکلی نیس من می تونم برات به طور کامل توضیح بدم شما بگو دقیقا کدوما رو میخوای بدونی ، من همونا رو برات توضیح میدم. البت اگه دوس داشته باشی که من توضیح بدم
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات حسين نپيچون توضيح بده هميني كه طاووس جان گفتن امتیاز؛ اعتبار یا همون (credit) می شه در مورد همه ی اونها یه توضیحی داده بشه؟تو هیچ جای سایت هیچ توضیحی نیست.این امتیازها رو اعضا به هم می دن؟یا به طور رندمی هستش؟ :rolleyessmileyanim:
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات باشه فریبا من همینا رو توضیح میدم بعدا اگه باز چیزی بود بپرسن ، بازم جواب میدم.
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات امتیاز ::: میزان امتیاز بستگی به تعداد تشکر هایی که شما از سایر پست ها می کنید داره :love0041 وای ماله من 86 بود چرا شد 10):sadsmiley: اعتبار ::: میزان اعتبار به دلایل نسبتا زیادی بستگی داره و کاملا هم اتوماتیک هست اما به کارهای کاربران هم مربوط میشه اینکه چه مواردی در بالا بردن اعتباز نقش دارن رو شما خودتون می تونی اینجا ببینی: http://www.topforum.ir/credits.php
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات الان وقتی من روی اعتبار تو یا هر کس دیگه ای کلیک می کنم یه گزینه باز می شه که حتی جای تائید داره.این چیه؟ و اینکه امتیاز یعنی تشکرهایی که من از بقیه می کنم یا بقیه از من؟
پاسخ : سوال در مورد اطلاعات طاووس جان ممنون میشم یه عکس از اون صفحه که تایید داره بگیری و بزاری تا ببینم چی هست... میزان امتیار هم به تعداد تشکر هایی که شما از سایر کاربران می کنید بستگی داره