1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

محمدي: نمي‌توانستم از برد اسماعيل‌پور و يزداني ناراحت باشم

شروع موضوع توسط sabi ‏25/1/11 در انجمن سایر ورزش ها

1. کاربر مفید

امتیاز دستاورد:
    0

جويباري‌ها بهتر از گاز كشتي گرفتند
    محمدي: نمي‌توانستم از برد اسماعيل‌پور و يزداني ناراحت باشم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم گاز مازندران بعد از شكست تيمش برابر جويبار گفت: با وجودي كه دو برد براي فدروشين و گوگچليدزه كنار گذاشته بودم اما نمي‌توانستم از پيروزي اسماعيل‌پور و يزداني ناراحت باشم.

مراد محمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: دو برد براي فدروشين و گوگچليدزه كنار گذاشته بودم، خصوصا در 60 كيلو كه اصلا فكر نمي‌كردم او شكست بخورد. اين شكست خيلي به ما ضربه زد اما در عين حال نمي‌توانستم از برد مسعود اسماعيل‌پور و رضا يزداني ناراحت باشم.
    وي تاكيد كرد: فكر مي‌كنم اين شكست تلنگر خوبي براي خارجي‌هاي‌مان بود. اگر به مرحله نيمه‌نهايي صعود كنيم، آنها تمرين بهتري انجام داده و با آمادگي بهتري در دو مسابقه پاياني ليگ شركت مي‌كنند. فدروشين و گوگچليدزه كشتي‌گيران منظم و خوش‌قولي هستند كه پيشينه خوبي دارند. فدروشين قول داد براي مبارزه بعدي با شرايط خوبي به ايران بيايد. گوگچليدزه هم كه بسيار متعصب كشتي مي‌گيرد. او تا آخرين لحظه مبارزه با يزداني دست از تلاش برنداشت و مطمئن هستم كه آنها در مبارزه‌هاي بعدي اين شكست را جبران مي‌كنند.
    محمدي گفت: كشتي در همه اوزان حساس و زيبا بود كه درنهايت نتيجه به سود جويباري‌ها رقم خورد. حقيقت اين است كه آنها از ما بهتر كشتي گرفتند و بردند. حالا مسابقه هفته سوم براي ما خيلي اهميت دارد چون صعودمان قطعي نشده، اگر ببازيم تيم سوم گروه خواهيم شد و اصلا صعود نمي‌كنيم.