سلام. خوبید؟من چند وقته کوتاهه که اینجا عضو شدم و از مطالب استفاده میکنم. حقیقتش یه کم برام جای سواله که اینجا دقیقا هدف چیه؟ خیلی برام جالبه.خب یه تعداد افرادی هستن که این گوشه ی سمت راست سایت اسماشون هست با تعداد پست خیلی زیاد. اصلا قصد بی احترامی ندارماا.با خودتون میخوام صحبت کنم.این تعداد پست بالایی که گذاشته شده توسط خودتون آیا کیفیت هم داشته؟یا صرفا جهت بالا رفتن پست بوده؟ برام مهم نیست که نظر بدید اینجا یا نه ولی یه کم پیش خودتون تفکر کنید. بازم ببخشید از همه ی بچه هایی که تعداد بالایی پست دارن.
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ سلام خوب فکرکنم من اولین نفری هستم که دارم جواب شما رو میدم اولا به تاپ فروم خوش اومدین دوم سوال کردید هدف دقیقا چیه؟هرکی میاد تاپ فروم هدف خاصی داره یکی برای مطالعه یکی برای سرگرمی یکی برای پست دادن تا دیگرران ازپستهایی که میزاره استفاده کنن یکی برای اذیت کردن(خودش میدونه)والی اخر.... سوال کردین ازتعدادپسنهای بالایی که به طورمثال من نوعی جزو همین افراد هستم..به طورخلاصه عرض میکنم من حدودیه سال ونیم هست تاپ فروم عضو هستم اگه تعداد پستهای من بالاست من هردو مورد ودرنظرگرفتم هم کمیت وهم کیفیت..سعی کردم تو هرزمینه که واسم جالب بوده فعالیت کنم..سعی کردم همه بخشها رو به روزکنم تا همه دوستانم درتاپ فروم استفاده بهینه ببرن وفکرمیکنم دراین زمینه موفق هم بودم که اینو ازتعدادبازدید کنندگان پی بردم لازمه ازکسانی که دراین امرمنو کمک میکنن تشکرفراوانی کنم که این افراد کم هم نیستند واینم یاداروشم فکرمیکنم هرکسی که به نوعی کپی کارهست هدفش این هست که هم کیفیت ودرنظرمی گیره وهم کمیت :love0041:
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ كميت خيلي مهمه ولي اينم مهم هستش كه مطلبي كه داره ارسال ميشه وتعداد بالا هر نوع مطلب اسپمي نباشه و بازديد كننده از خوندنش راضي باشه ....يعني بايد كيفيت خوبي هم داشته باشه....:love0041:
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ حرفتون کاملا متین. ولی من میبینم به یک باره یه شخصی 10 تا پست پشت سر هم میذاره.یعنی 10 تا مطلب جالب به نظرش رسیده یا اینکه یه مطلبی رو یه جایی دیده و خواسته اونو توو تاپ فروم بذاره.باور کنید بعضی اوقات شده می خواستم بخونم یه پستی رو .اونو خوندم تا برگشتم بقیه پستای همون شخص رو بخونم میبینم یه نفر دیگه 10 تا پست جدید گذاشته. جالبی این قضیه اینجاست که طرفی که پست جدید گذاشته تمام پست های قبلی رو لایک کرده و توقع داره طرف قبلی هم براش لایک کنه. مطلب جالب به نظر من مطلب هست که اول خونده بشه بعد تحلیل بشه و بعد برای دوستایی که توو انجمن هستن گذاشته بشه تا اونا هم روی مطلب بحث کنن. الان شما که مدیر کل سایت هستید چقدر به این موضوع اهمیت دادید که یه موضوعی رو مطرح کنید و روی موضوعتون بحث کنید؟ شاید بوده که بحثی یا تاپیکی رو باز کردید ولی آیا همه ی مطالبتون این جوری بوده؟ به نظر من شاید بعضی از موضوعات شما هنوز دیده هم نشده.ولی تعداد پست هاتون رو برده بالا. آقا سجاد شما هم همینطور.شما هم فکر کردید تا به حال به پستاتون؟
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ منم حرف شما رو قبول دارم گاها این جورمواردی رو که شما عرض کردین منم خودم مشاهده کردم .. من خودم شخصا موقعی یه پست ولایک میکنم که اون پست وبخونم وواقعا ارزش واسه من داشته باشه... [STICK]الان شما که مدیر کل سایت هستید چقدر به این موضوع اهمیت دادید که یه موضوعی رو مطرح کنید و روی موضوعتون بحث کنید؟[/STICK] نمونه بارزش همین پست شما ست که من هم میتونستم با بی تفاوتی ازکنارش رد بشم وهیچ پاسخی ندم واین پست هم به قول شما دیده نشه وهم میتونستم همین روشی رو انتخاب کنم که درحال حاضرمشاهده میکنید نکته دیگه اگه دقت کرده باشید درتاپ فروم میزگردهایی برپا میشه که هرکسی که دوست داره دراین بحثها شرکت میکنه وروموضوع مانورمیده پیشنهاد میکنم سری هم به میزگردهایی که تشکیل شده بزنید
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ حتما سر میزنم. یه چیزی هم بگم که اوایل بنده احساس میکردم که باید تعداد پست هام رو بالا ببرم.اما خب دیدم یه کم لوس و بی منطقه کار من. بیشتر دوست دارم توو انجمن یه بیننده و یه خواننده باشم تا یه پست گذار و جواب طلب و لایک طلب. ممنون از وقتی که میذارید.
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ امامن این حرف شما رو قبول ندارم شما پست دادن ویه کارلوس وبی منطق خطاب کردین درتاپ فروم هم ازپست دهنده استقبال میشه هم ازکسی که پست ومیخونه وهم ازکسی که زحمت ارسال کننده پست وبا یه لایک جبران میکنه اینم بگم پست ارسال کردن هم نیازبه دقت فراروان ..هواس جمع..ذکاوت ..وعلاقه و.....داره که اینم نباید نادیده گرفت .. ودراخر پشتوانه مالی قوی
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ سوء تفاهم نشه من پست دادن پشت سر هم رو عرض کردم که بی منطق هست. نگفتم که پست نمیذارم.گفتم پشت هم تند تند پست نمیذارم.مفید و جذاب. کم می گویم و سعی میکنم گزیده بگویم.
پاسخ : توو انجمن کیفیت مهمه یا کمیت؟ میگن تاریخ تکرار میشه همینه. شاید یه زمان برسه شماام مثل من دیگه این شکلک خندرو بزارید فقط........:khande: