با عرض سلام به احتمال زیاد بسیاری از شما با سریال ایزل آشنا شده اید(در شبکه ge. tv) این سریال صرف نظر از داستان،بازیگر و کارگردانی،موسیقی های بسیار زبایی داشت(من که شخصا عاشق موسیقی هاش بودم) کاراکتر های اصلی فیلم ایزل بایراکدار (کنان امیرزاوقلو): نقش اول مرد. عامر اوچار (اسماعیل فیلیز): در فلش بک ها نقش عامر را دارد آیسان تزجان (جانسو دره):نقش اول زن چنگیز آتای (ایت اوزشنر): دوست بچگی عامر علی قرقیز-علی گازانبر (باریش فالای): دوست صمیمی عامر و ایزل بهار تزجان (صدف آوچی): خواهر آیسان، . رامیز کارائسکی (تونجل کورتیز): رئیس مافیا، الگو و سرمشق ایزل کنان میرکان (هالوک بیلگینر): رئیس مافیا،دوست قدیمی رامیز د. سردار تزجان (صالح کالیون): پدر آیسان و بهار. ملیحه اوچار (ایپک بیلگین): مادر عامر ممتاز اوچار (بایزید گلرجان): پدر عامر مرت اوچار (کمال اوچار): برادر عامر آزاد کارائسکی (برچین ترزی اقلو): دختر رامیز توفیق زئیم ( سرپ آکایا): اغلب با اسم تفو نام برده میشود جان آتای (اوتکو باریش سرما): پسر ایزل و آیسان تموز (رضا کوجااقلو):یهترین قاتل کنان هشت (کیوناچ تاتلیتوغ): نوه رامیز شبنم(باده ایشکیل) دستیار ایزل. جایزه ها بهترین تریلر بهترین ویرایشگر عکس ها بهترین تدوین گر بهترین بازی اصل بهترین موزیک بهترین صحنه بیاد ماندنی بهترین کارگردانی بهترین بازیگر درام بهترین سریال درام بهترین نویسندگی لینک دانلود فایل: http://www.dl.radiobaran.ir/Soundtracks/Album/Ezel%20-%20OST%20-%20%20%5Bwww.RadioBaran.com%5D.zip حجم:30 مگابایت رمز فایل:www.radiobaran.com
پاسخ : موسیقی متن ایزل!!{حتما دانلود کنید} من فیلمش رو ندیدم تا حالا آهنگش قشنگه؟؟؟ اگه هست بگید تا دانلودش کنم.
پاسخ : موسیقی متن ایزل!!{حتما دانلود کنید} الان فیلمش دوباره داره پخش میشه قسمت پنجم یا ششم هست آره هم خودش قشنگه هم اهنگ متنش
پاسخ : موسیقی متن ایزل!!{حتما دانلود کنید} شبکه جم تی وی هر روز ساعت 11 خیلی باحاله نبینی نصف عمرت بر فناست واقعا فیلم زیباییه خانواده من تا چند قسمتش نگاه میکردذن و من ازش خوشم نمیومد و موقع پخش خودمو با چیز دیگه ای مشغول میکردم که بعد از حدود قسمت 20 نگاهش کردم و الآن بهترین فیلم عمر من هست الان حدودا قسمت 4 یا 5 و داره میده
پاسخ : موسیقی متن ایزل!!{حتما دانلود کنید} وشب ساعت 8 پخش میشه ساعت 11 تکراره چون اکثراصبا نیستم پیشنهاد میکنم ساعت 8 شب ببینین:rolleyessmileyanim:
هوتن هنرمند 36 هوتن هنرمند پدیده 18 ساله موسیقی تلفیقی در صدر پر فروش ترین های بازار موسیقی .آلبوم ( من همانم ) با صدای هوتن هنرمند که به تازگی منتشر و وارده بازار شده است با استقبال بی سابقه ای از طرف مردم قرار گرفته است و در صدر بالاترین های فروش قرار گرفت. در شلوغی بازار موسیقی و اوج حساسیت های جشنواره های این عرصه، یک استثنا در بین پرفروش ترین آلبوم های دیجیتال در بیپ تونز پدیدار شد. پسر 18 ساله اهوازی که برای ادامه تحصیل به امریکا مهاجرت کرده بود توانست با نخستین آلبوم حود با نام ( من همانم ) در کنار آلبوم های پرفروش ” گفتم نرو ” از محمد علیزاده و ” دوباره عشق ” از حامد همایون ” گذشتن و رفتن و پیوستن ” از گروه بمرانی ، ” طرح نو ” از سهیل نفیسی و ” ساعت هفت ” از مهدی احمدوند قرار گرفته است. مویقی ” من همانم ” را می توان در رده موسیقی های معروفی چون ” چارتار ” ، ” دال ” و گروه “10:10 ” قرار داد ولی با همکاری و کمک های ” مهدی نادی صفایی ” رنگ و جنس مستقل خود را گرفته است. صدای گرم و بیان احساسات این هنرمند باعث شده است که سابقه ی هنری این جوان به چشم نخورد و آلبوم او بسیار مورد توجه قرار گیرد. با توجه به استقبال از این آلبوم احتما می رود که یک پدیده موسیقی تلفیقی جدید در راه است. شایان ذکر است که آلبوم تلفیقی پاپ – راک ” من همانم ” اثر تازه ای از ساخته های آقای نادری صفایی است که با صدای هوتن هنرمند می باشد. این اثر دارای 6 قطعه با عناوین ” من همانم “، ” حوالی تو ” ، ” بخوانم باز ” ، ” مرا نرهان ” ، ” کافیست ” و ” خاطرات مانده از ییک عشق ” می باشد. azmanbepors.com/موسیقی