سلام به همه ی بچه های گل تاپ فروم ... بچه ها در این پستی که من میزنم به داداش های گلم که ارتقا درجه پیدا میکنن در تاپ فروم قراره تبریک بگیم لطفآ همگی در این کار من را یاری کنید . . . . . ای بابا نگفتم که به گفتگو و احوال پرسی بپردازید بچه ها نگاه بکنید و برید ناراحت میشم ها
پاسخ : ** ارتقا درجه برو بچ تاااااااااااااااااااااااا ااااپ فروم ** خوب از اولین نفر شروع میکنیم ارتقا درجه ''سجاد'' به مدیر انجمن و مدیریت بخش آشپزی را بهش تبریک میگیم مبارکه عزیزم
پاسخ : ** ارتقا درجه برو بچ تاااااااااااااااااااااااا ااااپ فروم ** بابا تبریک سجاد جون هم کلاسیمه دیگه چکارش کنم:happy0044:
پاسخ : ** ارتقا درجه برو بچ تاااااااااااااااااااااااا ااااپ فروم ** تبریک ملک زاده پیشرفت قابل توجهی داشتی تاپیک خیلی قشنگی زدی همینطور ادامه بدی به یه مقام خوبی میرسی.
پاسخ : "سجاد" عزیز به عنوان مدیر بخش آشپزی انتخاب شد تبریک میگم سجاد جان... موفق باشی در تمامی مراحل زندگیت.
پاسخ : "سجاد" عزیز به عنوان مدیر بخش آشپزی انتخاب شد موفقـــ باشیـــ سجاد جانــــ اگه خواستی پیش دوستات پز بدی فقط بگووو تو یه سایت مدیر یه بخشممم اسم بخشوو نگوو ایشالا تاپیــکــ رستورانــ زدنتـــ
پاسخ : "سجاد" عزیز به عنوان مدیر بخش آشپزی انتخاب شد منم تبریک میگم به سجاد عزیز وتشکرمیکنم ازارسال پست های خوبش