بچه ها به نظرتون بهترین آنتی ویروس کدومه خاهشن از روی گفته های کسی انتخاب نکنین BitDefender Antivirus -1 ESET Nod32 Antivirus -2 Kaspersky Anti-Virus -3 Webroot AntiVirus -4 Norton AntiVirus -5 AVG Anti-Virus -6 G DATA AntiVirus -7 Avira AntiVir -8 Vipre Antivirus -9 Trend Micro Titanium -10 Avast! Pro Antivirus -11 F-Secure Anti-Virus -12 eScan Anti-Virus -13 McAfee AntiVirus -14 ZoneAlarm Antivirus -15 CA AntiVirus Plus -16 Panda Antivirus -17 Lavasoft Ad-Aware -18 CyberDefender Early Detection Center -19 ParetoLogic Anti-Virus PLUS -20 Norman Antivirus & Antispyware -21 ViRobot Desktop -22 F-Prot -23 خواهشن نظر بدید
پاسخ : به نظرتون بهترین آنتی ویروس کدومه من که نود 32 رو بهترین میدونم ازش خیلی راضیم مخصوصآ ورزن 5 آپدیتش
پاسخ : به نظرتون بهترین آنتی ویروس کدومه نود 32 ورژن 6 هم خوبه ... دانلودش کردم اما توی آپدیتش یکم سخت گیری میکنه
پاسخ : به نظرتون بهترین آنتی ویروس کدومه avast به نظر من مواردی که باعث شده این آنتی ویروسو بگم یکیش اینه زود آپدیت میشه و گزینه ای داره که قبل از اینکه ویندوز بالا میاد شروع به اسکن میکنه, یعنی زمانی که برنامه ای فعال نشده. ولی حیف که از موقعی که ایران تحریم شده آپدیتش به مشکل خورده مثل خیلی از انتی ویروسای دیگه