پاسخ : کتاب راهنمای بازی Half Life 2 دوست عزیزاجازه بدین دراسرع وقت من پی گیرکارشما هستم به مدیراین بخش اطلاع میدم
پاسخ : کتاب راهنمای بازی Half Life 2 خدمت شما... پسوورد فایل زیپ: topforum.ir کد: http://s000.tinyupload.com/?file_id=39319171518405713282
پاسخ : کتاب راهنمای بازی Half Life 2 با سلام.. لینک این دانلود خراب شده و در حال حاضر لینک دیگه ای موجود نیست ولی دوستان عزیز هر نوع راهنمایی در مورد مراحل بازی یا رمز و کد بازی خواستند من کمکشون میکنم... موفق باشید...
پاسخ : کتاب راهنمای بازی Half Life 2 یه مرحله هست که باید آدم ها رو از قسمتی به قسمت دیگه منتقل کنیم (فراری بدیم)در سومین دفعه برای انتقال یه زره پوش(مثل جیپه) هست که هم تیر میزنه وهم موشک چطور از بین میره؟ هیچی بهش کارساز نیست .خیلی ممنون
پاسخ : کتاب راهنمای بازی Half Life 2 میشه لطفا اسم مرحله یا یه آدرس بهتر رو بگید؟ چون من راهنمای انگلیسی رو دارم فقط اگه خوب نشونه بدید واستون ترجمه میکنم شاید بتونم فیلمم بزارم براتون راحت متوجه ببشید...فقط دقیق بفهمم کجا بازی... ببینید این مراحل این بازی Point Insertion A Red Letter Day Route Kanal (Part One) Route Kanal (Part Two) Water Hazard (Part One) Water Hazard (Part Two) Black Mesa East We Don't Go To Ravenholm (Part One) We Don't Go To Ravenholm (Part Two) Highway 17 Sandtraps Nova Prospekt Entanglement Anticitizen One (Part One) Anticitizen One (Part Two) Follow Freeman (Part One) Follow Freeman (Part Two) Our Benefactors Dark Energy حالا شما کجا هستی؟