سلام خب همونطور که از اسم تاپیک پيداست بیایید بگید چرا این اسم رو برای نام کاربری انتخاب کردید!!!!!!!!! منكه قبلا از اسم ninimini خيلي خوشم ميومد ولي به دلايلي تصميم گرفتم عوضش كنمو اسم خودمو بزارم:ghalb:
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ من کلا با این evil حال میکنم!!! کلمه باحالیه! اسمم مخفف masoud.evilهستش!:happy0199:
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ من این اسم انتخاب کردم چون از شخصیت هکتور و فیلم تروی خیلی خوشم میاد این اسم توی همه ی انجمن ها دارم
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ قبلا نام کاربری من چیز دیگه ای بود ولی الان همینه نام Hossein رو خیلی دوس دارم
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ من اول اسم کاربریم همه جا پارمیس بود ولی بنا به دلایلی عوضش کردم و گذاشتم کیانا چون از اسمه کیان و کیانا خیلی خوشم میاد
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ خب اسم خواننده ی مورد علاقه م مهراد هیدن هست....عقده ی یه ایمان هیدن موند تو گلوی من بد بخت:happy0044: اینم از هیدن از نوع ایمانش...والا همین یه فرومم هستم به زور هستم جاهای دیگه اسم ندارم:cool0027:
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ چن دلیل واسه انتخابم دارم.. مهمترینش: میخوام توذهنم بره..(فراموشش نکنم)..چه طور بگویم؟:-?:top27::top21:واسم به یاد موندنی بشه.. (:top21:بی خیالش :top15:یه چیز بگم خودمو خلاص کنم: یه برنامه ریزیِ بلند مدّته!) نمیدونم این دلیلی که نوشتم چطور برداشت میشه..امیدوارم اونی که مورد نظرمه برداشت بشه ..از سوی شما..امیدوارم.
پاسخ : چرا نام کاربریتو این گذاشتی ؟ چون اسم واقعیمه و باهاش خییییییییییلی راحت ترم!!!!!! :vip::rolleyessmileyanim: