پاسخ : كلبه آرزوي من نیازی به انتقام نیست..... فقط منتظر بمان.. آن ها که آزارت می دهند، سرانجام به خود آسیب می زنند. و اگر بخت مدد کند، خداوند اجازه می دهد... تماشاگرشان باشی
پاسخ : كلبه آرزوي من باز دل آسمان گرفته.... بغضش را با تمام وجود حس میکنم از آن بغضهاست که اگر بشکند ویران می کند خوش به حال آسمان که گهگاه بغض دارد و گهگاه ویران میکند آسمان نمی داند که دل من تا ابد بغضی دارد که یارای شکستن ندارد
پاسخ : كلبه آرزوي من بـہ تَرَکـ هاےِدیوار کہ ریز میشومـ... تـازه میـفهمم؛ سـر بـه شـا نہےکَسے داشتنـ و احساسـ تنهایـے کردنـ ؛ عجیب مَعنے میـدهد ... دیـوار همـ که باشے؛ ترکـ بـر میدارےوَقتے سـر بـه شـانہ ات داشتہ باشـند و بـه حسابتـ نیـاورند ...
پاسخ : كلبه آرزوي من گاهی حرف نزدن از حرف نداشتن نیست , از حرف زیاد داشتنه - از این حال باید ترسید چون یا به , گریه ختم میشه یا به خشم !!!
پاسخ : كلبه آرزوي من برای دلم دعا کنید ... دلم خواب بی کابوس میخواهد ... دلم کمی خدا می خواهد ... کمی سکوت ... کمی اشک ... کمی بهت ... کمی آغوش آسمانی ... مـــــــــــرگ ...
پاسخ : كلبه آرزوي من نیازهای کاغذی... نیازهایم را درون قایقی کاغذی گذاشتم و به دریای سکوت سپردم. وقتی برآورده نمی شوند همان بهتر به دست سکوت بسپارمشان. جایشان امن تر خواهد بود، به یقین!
پاسخ : كلبه آرزوي من وقتی بغضم شکسته شد و نفس هایم غرق شد در اندوه و بی تابی فقط "سکوت" با من بود. گاهگاهی که تنم خسته از لحظه ها به سوی تلخ ترین مرداب زندگی کشیده می شد شب هایی که بالشم خیس می شد از اشک شبانه حسرت فقط "سکوت" با من بود
پاسخ : كلبه آرزوي من چقدر سخته پس از پشت سر گذاشتن کلی خاطره ی قشنگ... با بی اعتنایی و بی تفاوتی بهت بگه: هر جور راحتی کسی مجبورت نکرده بمونی!!!
پاسخ : كلبه آرزوي من ویای با تو بودن را نمی توان نوشت نمی توان گفت و حتی نمیتوان سرود با تو بودن قصه شیرینی است به وسعت تلخی تنهایی و داشتن تو فانوسی به روشنایی هر چه تاریکی در نداشتند و...و من همچون غربت زده ای در اغوش بی کران دریای بی کسی به انتظار ساحل نگاهت می نشینم و می مانم تا ابد وتا وقتی که شبنم زلال احساست زنگار غم را از وجودم بشوید بانوی دریای من دنبال تو میگردم...