پاسخ : •:• حـوالـی بــاران •:• [h=2][/h] میان ماندن و نماندن فاصله تنها یک حرف ساده بود از قول من به باران بی امان بگو : دل اگر دل باشد ، آب از آسیاب علاقه اش نمی افتد
پاسخ : •:• حـوالـی بــاران •:• بی تو بودن را معنا می کنم با تنهایی و آسمان گرفته آسمان پر باران چشم هایم بی تو بودن را معنا می کنم با شمع , با سوزش ناگریز شمعی بی پروانه بی تو بودن را چگونه میتوان تفسیر کرد وقتی که بی تو بودن خیلی دشوار است ؟
پاسخ : •:• حـوالـی بــاران •:• آهـــــاي .... بــــا تـــــوام..... تــــوي ايـــن روزهـــاي بـــارونــــي ..... فکــــري بـــه حــــال جــــاي خـــالــيــت کـــردي.....؟
پاسخ : •:• حـوالـی بــاران •:• من شیفته تنهایی مهتابم و آهنگ دلنشین باران و خنکی باد که زیبا ترین نجوا در گوش جنگل است من عاشق التماس اشک های ابرم برای باریدن
پاسخ : •:• حـوالـی بــاران •:• [h=2][/h] می گویند هر دانه ی باران را یکی از فرشتگان خدا از آسمان به سوی زمین می آوردند پس هنگام نزول باران زمان استجابت دعاست پاییز 1390 باران می بارید ومی بارید و من دعا می کردم ودعا می کردم غافل از اینکه بابا باید می رفت ومن باید تنها می ماندم . فرشتگان دعای من را بالا بردند ولی سرنوشت اینگونه رقم خورده بود .