˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ عـــ ـــشــــــق شــــــیــــــریــــــن ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو هستی تنها عشقم تو دنیا نباشی می مونم بی تو تنها˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙نگی که یک روز از من دلگیری دوست دارم تو رو قد دنیا˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙واسه دیدنت قلبم می لرزه وجودت تو به دنیا می ارزه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙برای لحظه های شیرینم لب تو داره بهترین مزه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙چقدر دوست داشتن تو شیرینه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو رنگ چشمات به دل میشینه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو رو من دوست دارم تا اونجایی˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙که آدم واسه هوا میمیره˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙واسه داشتنت جونمم میدم تو چشمای تو من عشق و دیدم˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙کنار تو دنیا چه جذابه تو رو من تو آغوشم می گیرم˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو خوبی که دنیا واسم خوبه نباشی تو دنیام چه آشوبه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو تنها دلیلی واسه قلبم که تو سینه هر لحظه میکوبه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙چقدر دوست داشتن تو شیرینه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو رنگ چشمات به دل میشینه˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙تو رو من دوست دارم تا اونجایی˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙که آدم واسه هوا میمیره˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·˙ عـــ ـــشــــــق شــــــیــــــریــــــن ˙·٠•● Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ●•٠·