1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙ عـــ ـــشـــ ـــق شـــ ـــیـــ ـــریـــ ـــن ˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

شروع موضوع توسط ViRTUS ‏13/10/12 در انجمن اشعار

1. کاربر ارشد

امتیاز دستاورد:
    0
    ˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙ عـــ ـــشــــــق شــــــیــــــریــــــن ˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو هستی تنها عشقم تو دنیا نباشی می مونم بی تو تنها˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙نگی که یک روز از من دلگیری دوست دارم تو رو قد دنیا˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙واسه دیدنت قلبم می لرزه وجودت تو به دنیا می ارزه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙برای لحظه های شیرینم لب تو داره بهترین مزه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙چقدر دوست داشتن تو شیرینه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو رنگ چشمات به دل میشینه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو رو من دوست دارم تا اونجایی˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙که آدم واسه هوا میمیره˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙واسه داشتنت جونمم میدم تو چشمای تو من عشق و دیدم˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙کنار تو دنیا چه جذابه تو رو من تو آغوشم می گیرم˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو خوبی که دنیا واسم خوبه نباشی تو دنیام چه آشوبه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو تنها دلیلی واسه قلبم که تو سینه هر لحظه میکوبه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙چقدر دوست داشتن تو شیرینه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو رنگ چشمات به دل میشینه˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙تو رو من دوست دارم تا اونجایی˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙که آدم واسه هوا میمیره˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙

˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·˙ عـــ ـــشــــــق شــــــیــــــریــــــن ˙·٠•●❤ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ❤●•٠·