پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ بشکن این سکوت کهنه را ، لعنتی . . اندکی لحن عاشقانه کم دارم بفهم ...!
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ هر چقدر هم چشمانت را بشوری هیچ فایده ای ندارد... زندگیـــ همینیهـــ کهــ هســــــت ....
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ گاه جلوی آیـــــنه می ایستـــم ... خودم را در آن می بـینـم ... دســت روی شانـه هایــش مــی گذارم ... و می گویــم : چه تحملــی دارد ...دلــت .... آینه می شکند!!!!
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ زندگے شبیه شعرے است قافیه هایش با من تــــو فقط همیشه ردیف باش...
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ بعضی ها هستن که آدم دلش میخواد سرشو بذاره رو پاشون و بخوابه تا دنیا تموم شه... از بس که آرامبخشن....
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ دِلَمـــ حُضور ِ مَردانــہ می خواهَد .. نَــہ اینکــہ مَــــرد باشَــــــد نَــہ ! .. ... مَــردانــہ باشَــد حَرفــَــــــشْـــ ... قُولـَــــــشْــــ ... فِکـــــــرَشْــ ... نِگاهَـــشْـ ... و قَلـبَشْــ ... آنقَدر مَردانــہ کــہ بِتَوانـْـ تا بینَهایتــِ دُنیا بـــہ او اِعتماد کَــرد تکیــہ کــَرد......!
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ تو هم شده*ای " انقلاب " زندگی من .. حالا هر آنچه در زندگی من است .. " تاریخ *دار " شده .. قبل از " تو " .. بعد از " تو "
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ می دانم ! بهار٬ خنده ی زیبای توست که هر روز در دلم سبز می شود .....
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ تو قول بده.. با همين بهار.. خواهي آمد.. من هر روز.. خانه دلم را.. تكان خواهم داد..
پاسخ : ❥ ☂ دُنـــــیــــای مـَــــن و تـــــو ☂ ❥ خودت را تصور کن بی "او"..... شاید بفهمی چه کشیدم.... بی "تو"....