..مـ ـن مـ نم.. ..شبـ ـیه کسـ ـی نیسـ ـتم.. ..اگـ ـر میخـ ـوای مثـ ـل بقـ ـیه باشـ ـم .. ..بقـ ـیه هستـ ـن !..
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ دلم... مزرعۀ رؤیاهاست، آمدنِ چشمانت... موسم برداشتِ من؛ از توست...!
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ این چندمین بار است !... به صدایی از جا می پرم ..! و .. زودتر از من .. خیالم ... در را می گشاید !!
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ این روزها کمتر ... تکرار می شوم !.. آخر تمام بودنم را .. در نبودنت !... مچاله کردم و انداختم ... دوووور .....!!!
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ میخواهى بدانى چه مى کشم ؟ فقط یکبار سیگار را از آن طرف که مى سوزد بکش !
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ انتظار… شش حرف و چهار نقطه، کلمه ی کوتاهیست، اما سالها طول خواهد کشید تا بفهمی یعنی چه. کاش منتظرت نبودم، کاش می شد گفت “یادت مرا فراموش”
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ عــزیز دلــم ، تـو هم ایــن قلـب را به زنجیــر بکش ، بســـوزان و ویــران کن ! ... مــن و اجــدادم از زمــان حمــله ی مغــول ها تــا به امــروز ... به این جــور چیــز ها عادت کـرده ایــم !!!
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ خیالت تخت با این خوابی که من دارم و چشمانی که تو دنیا برای فراموش کردنت کوتاه است...!!!
پاسخ : دوست داری به عشقت چی بگی ؟ آنـــكــــه دستــــش را ایـــنـقــــــــدر مـحـكــــــــم گـــرفـتـــــه ای ... دیـــــــــروز عــــاشـــق مـــن بـــــــــود دستــــانـــت را خـستـــه نـكــن فـــــــــــــــردا تــــو هــــَــــم تـنــــهــایـــــــــی ...!!!