پاسخ : متن ترانه های گروه بلک کتس يامی yum yum yummy yummy yummy sweet like honey yummy yummy شيريني. مثله آبنبات...ميچكه . قند از لبات عسلی رنگ چشات...شکلات طمع بوسه هات مي ميرم واسه خنده هات...مي گــيـــره بـرق نگــــات توخونه وقتي مي ياي...ميپيچه . زنگ صدات yum yum yummy yummy yummy sweet like honey yummy yummy no. نديـدم كسـي از تو بهــتـر...نيست گلي از تو قشنگ تر شكرم نيست ز تو شيرين تر...نمكــم نيست با نـمـك تر yum yum yummy yummy yummy sweet like honey yummy yummy واي چه خوبه اينجا هستي...قول دادي امــشــب برقــصي خوشــگلـــــه پـس چـــرا نشســتـي...بگو با گربه ها چي ميخواي برقصي cha cha cha, waltz ya tango bandari, salsa ya mambo belly dance, ba zarb o tempo twist, shake, rock and roll everybody come on move it all around waahoo yummy...l yum yum yummy yummy yummy sweet like honey yummy yummy واي چه خوبه اينجا هستي...قول دادي امـشـب بـرقـــصي خوشگلــــه پــس چــرا نشــســــتي...بگو با گربه ها چي ميخواي برقصي cha cha cha, waltz ya tango bandari, salsa ya mambo twist, shake, rock and roll belly dance, ba zarb o tempo come on everybody now you taste so good you taste so good to me talk to me baby you taste so good you taste so good you taste so good to me are you ready now?l say after me loud and clear come on...one, two, three, yeah yum yummy yummy yummy yum yum yummy oh baby louder, louder give it to me yum yummy yummy yummy yum yum yummy louuuuuder yum yummy yummy yummy yum yum yummy ooh yeah..l no. نديدم كسي از تو بهــتـر...نيست گلي از تو قشنگ تر شكرم نيست ز تو شيرين تر...نمكـــم نيـســت با نمـك تر yum yum yummy yummy yummy sweet like honey yummy yummy
پاسخ : متن ترانه های گروه بلک کتس عطش غروبا.. بندريا بندريا. بندريا. بندريا غروبا . بندريا... اهل محل . همشهريا اهوازيا . بوشهريا... آبادانيا . همه جنوبيا shake it out واي لب بندر. امشب محشره...پاشو پاشو ديره. بجمب وقت ميگذره{2} باز تنگه غروب شد...لبه بندر شلوغ شد بازم تنگه غروب شد... لبه بندر شلوغ شد baby girl كفشاتو پا كون... وقته رفتنه چشماتو وا كن... وقته ديدنه بهار تو راهه... وقته شكفتنه سكوتو بشكن... وقته گفتنه{2} دل طاقت نداره... يار چشم انتظاره دلم طاقت نداره... يارم چشم انتظاره غروبا . بندريا... اهل محل . همشهريا اهوازيا . بوشهريا... آبادانيا . همه جنوبيا دختر بندر.. زبر وزرنگه... خوش قد و بالا.. پاك و يه رنگه{2} داغه. داغه...ازش آتيش مي باره داغه. داغه... مثه خورشيد مي تابه{2} غروبا . بندريا... اهل محل . همشهريا اهوازيا . بوشهريا... آبادانيا . همه جنوبيا بندريا.. بندريا بندريا shake it out بندر عباس... شاه بندره تبله و همبون... ساز بندره لرزش سينه... رقص بندره خوشگل و سبزه... دخت بندره واي لب بندر. امشب محشره... پاشو پاشو ديره. بجمب وقت ميگذره{2} باز تنگه غروب شد...لبه بندر شلوغ شد بازم تنگه غروب شد... لبه بندر شلوغ شد
پاسخ : متن ترانه های گروه بلک کتس مامانيه اوم... اوم... نرو نرو بري بي تو من تنها ميشم نرو نرو بري همدم غمها ميشم نرو نرو منو پشت سر تنها نذار بي من نرو نرو نرو بي من نرو ها ها ... اووو نگو نگو به من خسته اي مي خواي بري نگو نگو به من که تو فکر ديگري بگو بگو منو هر جا بري مي بري بي من نرو نرو نرو بي من نرو بي تو شبم شب بي مهتاب ميشه بي تو دلم (دلم) تنگ ميشه بي تاب ميشه با من بمون تا ابر تيره بره آفتابي شه هووو نازه نازه چشات يه دريا رمزو رازه نابه نابه لبات چون شراب شيرازه داغه اون داغه تنت تابستون اهوازه با من بمون (هو) بي من نرو هووو اگه تو با من بياي (ماما مامانيه) با اون چشماي سياه (ماما مامانيه) ناز نکن عشوه نيا (ماما مامانيه) بگو که با من مياي (ماما مامانيه) هووو نرو نرو بري بي تو من تنها ميشم نرو نرو بري همدم غمها ميشم نرو نرو منو پشت سر تنها نذار بي من نرو نرو نرو بي من نرو نگو نگو به من خسته اي مي خواي بري نگو نگو به من که تو فکر ديگري بگو بگو منو هر جا با خود مي بري بي من نرو نرو نرو بي من نرو اه ه (yeah) ماما اه ه ماما(yeah) ماما مامانيه واي که اون مامانيه (ماما مامانيه) شيرينو ناز نازيه (ماما مامانيه) رنگو روش مهتابيه (ماما مامانيه) خوشگله ايرونيه ماما ماما ماما مامانيه...
پاسخ : متن ترانه های گروه بلک کتس کت من نیمه شبا كه سایه ها جون می گیرن تو كوچه ها صدا می یاد از اون دورا از این ور و از اون ورا خشخش پای گربه ها تو خرابه ها تو ویرونه ها از پشت دیوار خونه ها cat man شهر خالی از برو بیا سر و صدا سوزهء باد تنها صدا توی هـــوا وقته اومد نه گربه سیاه كت من : كه بی رغیبه كت من : یه رفیقه كت من : شبا بیداره كت من : آروم نداره كت من : بی نیازه كت من : یكه تازه كت من : تن سیاه cat man نیمه شبا كه سایه ها جون می گیرن تو كوچه ها یواش یواش شب همه جا پر میشه از گربه سیا اون كه یاره غمخواره میتونه بمونه اگه یاره وفا داره كت من هواشو داره اون كه یار نیست غمخوار نیست بهتره بدونه اگه خوابه یا بیداره به چنگه كتی گرفتاره نیمه شبا كه سایه ها جون می گیرن تو كوچه ها كت من : كه بی رغیبه كت من : یه رفیقه كت من : شبا بیداره كت من : آروم نداره كت من : بی نیازه كت من : یكه تازه كت من : تن سیاه cat man وحشت و ترسه گربه ها خوابه شبو گرفته از چشها از چشمــای آدم بــدا از موش صفتای آدم نما موش ای هفت رنگ مـوزیــه پــر نیـــرنــگ با گربه ها شوخی نكن گربــه ها شوخی ندارن نسل موشـو یكی یكی از رو زمین بر میدارن حرف ما رو گوش كن حلقه ء دو تا گوش كن اون كه یاره غمخواره میتونه بمونه اگه یاره وفا داره كت من هواشو داره اون كه یار نیست غمخوار نیست بهتره بدونه اگه خوابه یا بیداره به چنگه كتی گرفتاره نیمه شبا كه سایه ها جون می گیرن تو كوچه ها صدا می یاد از اون دورا از این ور و از اون ورا خشخشه پای گربه ها تو خرابه ها تو ویرونه ها از پشت دیوار خونه ها كت من : كه بی رغیبه كت من : یه رفیقه كت من : شبا بیداره كت من : آروم نداره كت من : بی نیازه كت من : یكه تازه كت من : تن سیاه
پاسخ : متن ترانه های گروه بلک کتس دردسر صد بار گفتیم دیوونه این دختره خود شیطونه دل کندن ازش سخته سخته ولی دوست داشتنش خیلی آسونه کارش عشوه و دلبریه شیطونه تو جسم پریه هر روز یه رنگه ختم زمونه نمی شه خانوم خونه بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره خوب بلده بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره گولت زده باور نکن حرفاشو روی گونه هاش نبین اشکاشو چشم رو هم بذاری پریده رفته ساده نباش از خواب پاشو ووهو ووهو ووهو ووهو ووهو ووهو ووهو ووهو خوشگله ولی دردسر داره صد تا تا عاشق در به در داره هر جا که بره پا بذاره یکی دیگه زیر سر داره آره خوشگله ولی دردسر داره، صد تا عاشق در به در داره هر جا که بره پا بذاره یکی دیگه زیر سر داره بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره خوب بلده بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره گولت زده باور نکن حرفاشو روی گونه هاش نبین اشکاشو چشم رو هم بذاری پریده رفته ساده نباش از خواب پاشو گوش کن به من چرا گرفته ای چرا تو فکرشی بسه سادگی می گی دوست داره دروغ می گه باید بره بسه دیگه گوش کن به من چرا گرفته ای چرا تو فکرشی بسه سادگی می گی دوست داره دروغ می گه باید بره بسه دیگه بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره خوب بلده بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره گولت زده باور نکن حرفاشو روی گونه هاش نبین اشکاشو چشم رو هم بذاری پریده رفته ساده نباش از خواب پاشو صد بار گفتیم دیوونه این دختره خود شیطونه هر روز یه رنگه ختم زمونه نمی شه خانوم خونه بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره خوب بلده بی خیالش اون خیلی بده بی خیالش آره گولت زده باور نکن حرفاشو روی گونه هاش نبین اشکاشو چشم رو هم بذاری پریده رفته ساده نباش از خواب پاشو