مهر بوسه ای چراغ اشیانه شعر روشن شبانه ای تبرک ترانه ای حضور عاشقانه از تو سر میزنه خورشید از تو روزم میشه اغاز از گلوی عاشق تو زندگی میخونه اواز من تمام عشق خود را به یه نامه میسپارم مهر نامه بوسه من رنگ احساس که دارم هریه روز یه نامه نو هر یه روز یه حرف تازه اینهمه حرف نگفته داره ازمن تو میسازه حرفای نگفتنی تو دیدنی شنیدنی تو نامه بلند عشقی تا ابد نوشتنی تو من تمام عشق خود را به یه نامه میسپارم مهر نامه بوسه من رنگ احساس که دارم کاشکی چشمای تو بودم دنیا رو بامن میدیدی تپش قلب تو بودم لحظه هامو میشنیدی حرفای نگفتنی تو دیدنی شنیدنی تو نامه بلند عشقی تا ابد نوشتنی تو من تمام عشق خود را به یه نامه میسپارم مهر نامه بوسه من رنگ احساس که دارم
پاسخ : متن ترانه های هلن جاده ء سبز ای که دستات پر تقدیر جاده سبز بهشته قصه شرم شقایق روی گونه هات نوشته توی عصر بیتنفس واسه من مثل هوایی اگه کفر نگفته باشم مهربونتر از خدایی ای که تو یه شعر نابی پاکی ماور ابی گل نیلوفر ابی روی برکه های خوابی چادر شب که کشیده مثل بختک رو دریچه میگه بیفروغ چشمات معنی زندگی هیچه ای که دستات پر تقدیر جاده سبز بهشته قصه شرم شقایق روی گونه هات نوشته توی عصر بیتنفس واسه من مثل هوایی اگه کفر نگفته باشم مهربونتر از خدایی هر سر انگشت تو گرمی ساقه سبز حیاتم توی موج بیترحم توی ساحل نجاتم میون این مه پائیز تو هنوز خود بهاری میمیرم اگه نباشی دستامو تنها بذاری میگه بیفروغ چشمات معنی زندگی هیچه ای که دستات پر تقدیر جاده سبز بهشته قصه شرم شقایق روی گونه هات نوشته توی عصر بیتنفس واسه من مثل هوایی اگه کفر نگفته باشم مهربونتر از خدایی یییییییییی
پاسخ : متن ترانه های هلن تعبیر خواب خوابی دیدم که ای کاش تعبیرش تو باشی تو باشی اونچه در آرزوشم عاشقم تو باشی عاشقم تو باشی یه عمریه که هر جا به دنبال تو گشتم به امیدی که روزی بیای تو سر گذشتم بیای تو سر گذشتم دیروزم گذشت و پریروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت اگه تو باشی با من پر و بال در میارم هرچی عشقه تو دنیا یه جا برات میارم کسی در عاشقی که نمی رسه به گردم روزی هزار هزار بار دور سرت می گردم یه عمریه که هر جا به دنبال تو گشتم به امیدی که روزی بیای تو سر گذشتم بیای تو سر گذشتم دیروزم گذشت و پریروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت دور سرت نگشتم و امروزم گذشت
پاسخ : متن ترانه های هلن کولی سخاوت ِ تو دریا رو به یادم میاره رقص ِ ماهکولیهارو به یادم میاره صدايی به این خوشرنگی گیتارم نداره حتی بارون ِ غزل اینجور نمیباره کولی؛ شاعر ِ آزادی کولی؛ عاشق ِ آبادی به این من ِ بیستاره آسمون ِ تازه دادی کولی صاحب ِ زمینه دستاش خالی از نگینه در این گوی جادوی نور فردای عشقو میبینه کولی؛ بیمرز و بیحصار کولی؛ رخش ِ سرخ ِ باد وار در این شبهای بیمهتاب سبد سبد آتیش بیار کولی؛ خود ِ خود ِ سفر سبک مثل خواب ِ سحر به این همه نادرویشی میخنده با چشمای تر کولی منم که در دستات سرزمینی پیدا کردم تا همیشهي دریاها ضیافتی برپا کردم همهي سفر همینه از من من تا تو رفتن همیشه به خود برگشتن، برگشتنو نرسیدن کولی؛ شاعر ِ آزادی کولی؛ عاشق ِ آبادی به این من ِ بیستاره آسمون ِ تازه دادی کولی صاحب ِ زمینه دستاش خالی از نگینه در این گوی جادوی نور فردای عشقو میبینه کولی؛ بیمرز و بیحصار کولی؛ رخش ِ سرخ ِ باد وار در این شبهای بیمهتاب سبد سبد آتیش بیار کولی؛ خود ِ خود ِ سفر سبک مثل خواب ِ سحر به این همه نادرویشی میخنده با چشمای تر سخاوت ِ تو دریا رو به یادم میاره رقص ِ ماهکولیهارو به یادم میاره صدايی به این خوشرنگی گیتارم نداره حتی بارون ِ غزل اینجور نمیباره
پاسخ : متن ترانه های هلن اقیانوس خالی اخرین حادثه بودی اخرین لحظه پرواز تو رو پیدا کرم از من تو رو گم کردم از اواز خونه اقیانوس خالی من غریق وهمو رویا زندگی پرده اشک من گرفتار تماشا اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو با من بشب رسیده نه چراغو نه ستاره لحظه تکرار همیشه گریه گریه دوباره من همینم از تو اینجا تلخو گم کرده ترانه یه صدا مرده تنها یه حضور غمگنانه تو رو میپرسم از اغاز از غزلهای فراموش تو رو میپرسم از ایینه از ترانه های خاموش اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو با من بشب رسیده نه چراغو نه ستاره لحظه تکرار همیشه گریه گریه دوباره من همینم از تو اینجا تلخو گم کرده ترانه یه صدا مرده تنها یه حضور غمگنانه تو رو میپرسم از اغاز از غزلهای فراموش تو رو میپرسم از ایینه از ترانه های خاموش اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو اینه تابلوی عذاب منو رویای تن تو هر صدا ضجه ترس تو شب نبودن تو
پاسخ : متن ترانه های هلن شقایق دلم مثل دلت خونه شقایق چشام دریای بارونه شقایق مثل مردن میمونه دل بریدن اما بستن آسونه شقایق شقایق درد من یکی دوتا نیست آخه درد من از بیگانه ها نیست کسی خشکیده خون من رو دستاش که حتی یک نفس از من جدا نیست شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق اینجا من خیلی غریبم آخه اینجا کسی عاشق نمیشه اسیر قفل سنگین سکوته لبی که قصه گو بوده همیشه شقایق آخرین عاشق تو بودی تو مردی و پس از تو عاشقی مرد تو رو آخر سراب و عشق و حسرت ته گلخونه های بی کسی برد شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق دویدیم و دویدیم و دویدیم به شبهای پر از قصه رسیدیم گره زد سرنوشتامونو تقدیر ولی ما عاقبت از هم بریدیم شقایق جای تو دشت خدا بود نه تو گلدون نه توی قصه ها بود حالا از تو فقط این مونده باقی که سالار تموم عاشقایی شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق شقایق وای شقایق گل همیشه عاشق
پاسخ : متن ترانه های هلن فراموشم نکن ه هرگز فراموشم نكن دل تنگ و خاموشم نكن خورشيدم و ازم نگير باشب هم آغوشم نكن شريك گريه هاي من تنها تو بودي و بس از همه دنيا واسه من تنها تو مونده اي و بس تو غربت و تنهاييم به وقت دلواپسيم تو لحظه هاي بي كسي تو یي به دادم مي رسي هر گز فراموشم نكن دلتنگ و خاموشم نكن خورشيدم و ازم نگير با شب هم آغوشم نكن بزار نگاه عاشقت لبريز خواهشم كنه تا به هميشه با خودم پا بند سازشم كنه بزار بدونم تا ابد در تو فراموش نمي شم هميشه با تو روشنم يك لحظه خاموش نمي شم هر گز فراموشم نكن دلتنگ و خاموشم نكن
پاسخ : متن ترانه های هلن پرواز وقتی من خورشید رو دارم ، با ستاره کار ندارم به خدا قسم که جز تو ، توی دنیا یار ندارم تو پر از زندگی هستی ، بریزی خون توی رگ هام تو باید اینو بدونی ، با تو من مالک دنیام پنجره با نور خورشید ، سحرها وا می شه از خواب به سلام و عشق و لبخند ، وا می شه به روی آفتاب بیا قسمت کنیم شب ها رو با هم ، بیا بیرون کنیم غم ها رو با هم جفت عاشق تر پرواز من باش ، تا که پیدا کنیم دنیا رو با هم تو پر از زندگی هستی ، بریزی خون توی رگ هام تو باید اینو بدونی ، با تو من مالک دنیام پنجره با نور خورشید ، سحرها وا می شه از خواب به سلام و عشق و لبخند ، وا می شه به روی آفتاب تو باید با من بمونی ، که نفس از تو بگیرم اگه نور تو نباشه ، من بدون تو می میرم اگه نور تو نباشه ، من بدون تو می میرم بیا قسمت کنیم شب ها رو با هم ، بیا بیرون کنیم غم ها رو با هم جفت عاشق تر پرواز من باش ، تا که پیدا کنیم دنیا رو با هم بیا قسمت کنیم شب ها رو با هم ، بیا بیرون کنیم غم ها رو با هم جفت عاشق تر پرواز من باش ، تا که پیدا کنیم دنیا رو با هم تو نذار كه حرف مردم ، قلبتو بگیره از من اون بهشته واسه ی من ، با تو عاشقانه بودن باورم کن تا همیشه ، من همین عاشق خسته ام با تو وقتی زنده هستم ، با تو هستم ، با تو هستم بیا قسمت کنیم شب ها رو با هم ، بیا بیرون کنیم غم ها رو با هم جفت عاشق تر پرواز من باش ، تا که پیدا کنیم دنیا رو با هم بیا قسمت کنیم شب ها رو با هم ، بیا بیرون کنیم غم ها رو با هم جفت عاشق تر پرواز من باش ، تا که پیدا کنیم دنیا رو با هم
پاسخ : متن ترانه های هلن گل دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم میخوام به خاطرت بیاد اون روزای طلائی اون عشق پاک و سادمون اون همه بی ریائی اون روزائی که خورشید تودستامون خونه داشت ماه از تن من و تو نگاشو بر نمیداشت دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم ای کاش شبی دوباره وقتی تورو میبینم مثل گذشته بازم تورو عاشق ببینم اون شبائی که باهم ستاره میشمردیم زنده به خاطر هم . برای هم میمردیم میخوام به خاطرت بیاد اون روزای طلائی اون عشق پاک و سادمون اون همه بی ریائی اون روزائی که خورشید تو دستامون خونه داشت ماه از تن من و تو نگاشو بر نمیداشت دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم نگات بگه هنوزم منو ز یاد نبردی عشق قشنگمونو به قصه ها سپردی نگات بگه تا امروز منتظر تو بودم لحظه به لحظه یادت همیشه باتو بودم میخوام به خاطرت بیاد اون روزای طلائی اون عشق پاک و سادمون اون همه بی ریائی اونروزائی که خورشید تودستامون خونه داشت ماه از تن من و تو نگاشو بر نمیداشت دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم روزای خوب رفته رو به خاطرت بیارم دارم به دیدنت میام . دارم به دیدنت میام یه شاخه گل بیارم
پاسخ : متن ترانه های هلن غریبه غریبه اومد از راه ، شد آشناترینم اومد که باشه عمری ، امید آخرینم غریبه اومد از راه ، برام بهار رو آورد گل عشقو به من داد ، دلم رو با خودش برد غریبه توی چشماش ، یه آسمون ستاره است توی عطر نفس هاش ، انگار عمر دوباره است در نگاه گرمش ، دیدم بهار عشقو هدیه برام آورده ، شکوفه زار عشقو خواهشم ، خواهشم ، خواهش نوازشم آتشم ، آتشم ، پا به سر در آتشم آی ، عاشقم کرد غریبه اومد از راه ، با یک بغل ترانه با کهکشونی از عشق ، حرف های عاشقانه وقتی که قلب خسته ام ، عشق توی نگاهش دید پنجره های بسته ، وا شد به روی خورشید می ترسم از راه سفر ، ای آشنا ، ای هم سفر تنها نذار دیگه منو ، هر جا می ری با خود ببر دوست دارم غریبه ، دوستم داری ، می دونم می خوام تا زنده هستم ، کنار تو بمونم خواهشم ، خواهشم ، خواهش نوازشم آتشم ، آتشم ، پا به سر در آتشم آی ، عاشقم کرد غریبه اومد از راه ، با یک بغل ترانه با کهکشونی از عشق ، حرف های عاشقانه وقتی که قلب خسته ام ، عشق توی نگاهش دید پنجره های بسته ، وا شد به روی خورشید می ترسم از راه سفر ، ای آشنا ، ای هم سفر تنها نذار دیگه منو ، هر جا می ری با خود ببر دوست دارم غریبه ، دوستم داری ، می دونم می خوام تا زنده هستم ، کنار تو بمونم خواهشم ، خواهشم ، خواهش نوازشم آتشم ، آتشم ، پا به سر در آتشم آی ، عاشقم کرد