پاسخ : متن تمام ترانه های افشین عجب شبيه امشب اون روزا روزگار بي كسي عمري بود دلم هواي تو رو داشت شب كه مي شد به خدا چشماي من پلكاشو به ياد تو رو هم مي ذاشت حالا امشب دارم احساس مي كنم تو فقط مال مني تو چشام نگاهي كن بهم بگو دلمو نمي شكني عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب اون روزا داشتنه تو براي من شده بود مثل روياي سپيد دل من تموم دوست داشتنشو ميون چشماي ناز تو مي ديد حالا امشب دارم احساس مي كنم تو فقط مال مني تو چشام نگاه كن بگو دلمو نمي شكني عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب امشب اين دل دل دل ديوونه دوست داره عاشقونه قد يه دنيا عزيزم قد يه دنيا امشب اين دل دل دل دل ديوونه پر مي كشه عاشقونه به اسمونها عزيزم به اسمونها عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب عجب شبيه امشب
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین باور نكن اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن Oh yeah Oh yeah Oh yeah اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن اوت کلک همینه وقتی به پات میشینه دوباره تنها شده میخواد تورو ببین بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن دروغ میگه دوباره عاشق و بی قراره تنها گذاشتنه تو کاری واسش نداره بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن قولای عاشقونش فقط یه جور ادعاست میره و باز دوباره برگشتنش با خداست قولای عاشقونش فقط یه جور ادعاست میره و باز دوباره برگشتنش با خداست حرفای عاشقونه ش فقط واسه دو روزه اگه به پاش بشینی عمری دلت می سوزه اگه به پاش بشینی عمری دلت می سوزه اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن Oh oh Oh oh اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن اوت کلک همینه وقتی به پات میشینه دوباره تنها شده میخواد تورو ببین بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن قولای عاشقونش فقط یه جور ادعاست میره و باز دوباره برگشتنش با خداست قولای عاشقونش فقط یه جور ادعاست میره و باز دوباره برگشتنش با خداست حرفای عاشقونه ش فقط واسه دو روزه اگه به پاش بشینی عمری دلت می سوزه اگه به پاش بشینی عمری دلت می سوزه اون که میگه دوست داره بشنو و باور نکن برات چه بی قراره بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن بشنو و باور نکن
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین گير ميدادي كجا بودي ، با كي بودي ، زنگ مي زدم ، خونه نبودي مي گفتي كي رفتي خونه ، منو مي كردي ديوونه همش بهم گير مي دادي ، بهونه پشت بهونه گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي مي گفتي زنگ زدم چرا ،گوشي رو بر نداشتي روم پيش همه دوست و رفيق نشستي بردي آبروم گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي هي گير ميدي پير ميشي آخر تو چرا حرفامو نميكني باور تو تو بدبين شدي و قر ميزني بهم ميگي دخترارو با چي تو بر مي زني هي ولي من فقط با توام نه چشم بدي ندارم مثل تو و تو عشق مني دستم نميره تو دست يه زن تا تو رو بگيره بزار بگم برم فقط ميخواد با تو بميره آلماني كجا بودي ، با كي بودي ، زنگ مي زدم ، خونه نبودي مي گفتي كي رفتي خونه ، منو مي كردي ديوونه همش بهم گير مي دادي ، بهونه پشت بهونه گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي مي گفتي زنگ زدم چرا ،گوشي رو بر نداشتي روم پيش همه دوست و رفيق نشستي بردي آبروم گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي گير ميدادي هي هي هي بابا گير ميدادي توكه ميدوني همه چيز من مال تو بود و بس بگو چرا گير دادن فقط كار تو بود و بس انقدر گير ميدي بشنو كه مجبور بشي دروغ بشنوي و بهم مشكوك بشي بگو كي رفتم زير آبي پيش تو من بدون هر جا برم آخرش پيش توام آره هميشه خودم بهت گفتم و گوش كن تا دوباره دل من فقط تو زندگي شروع كن آلماني
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین فصل آخر تو چشم من نگاه نکن دنبال اشک من نگرد چشمای اینه قبل من تنهاییامو گریه کرد بی خودی حالمو نپرس چیزی نمی فهمی ازم اشکاتو خرج من نکن ما که نمی رسیم به هم ما که نمی رسیم به هم تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری تو چشم من نگاه نکن که شهر غم شهر چشام دنیای تو مال خودت تنهام بزار با غصه هام آخ که چه اسون برات گذشتن از هر چی که بود آدما یادتون میره مثل قدیما خیلی زود مثل قدیما خیلی زود تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری دارن به دنبالم میان تموم خاطرات من می دونی به تو می میرم تیر خلاصو تو بزن یه آرزو تو قلبمه می خوام که اینو بودنی مثل دل عاشق من قلب کسی رو نشکونی وقتی نمونده واسه ما حتی واسه خدافظی برو منو تنهام بزار با این گل های کاغذی وقتی نمونده واسه ما حتی واسه خدافظی برو منو تنهام بزار با این گل های کاغذی تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری تو هم به اندازه ی من تو فکر فصل اخری فقط بدون جون منو داری به همرات می بری
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین گنجيشكه میچکه نم نم بارون رو تن خیس خیابون چقده بی آشیونه طفلی گنجیشکه رو ایوون میخونه جیک جیکو نالون شعر گندم زار ویروون نمی تونه پر بگیره میون گلای گلدون حالا تنها توی این غربت سرده کنج سینه ش انگاری یه کوه درده حالا تنها توی این غربت سرده کنج سینه ش انگاری یه کوه درده اون روزا اونور کوها طفلکی دنیایی داشتش پشت گندمزار وحشی چشمه ی پر آبی داشتش حالا داغ چشمه ی پیر خونه کرده تو رگاش بوی گندم زارو داره لحظه لحظه نفساش یادشه جفت قشنگش سر میذاشت روی پراش توی خلوت گل سرخ بوسه میزد رو لباش حالا تنها توی این غربت سرده کنج سینه ش انگاری یه کوه درده منم اون گنجیشک نالون از گذشته ها گریزون پر کشیدم ز دیارم به هوای بوی بارون حالا تنها توی این غربت سردم ای رفیق پر درد توی این سینه ی خسته م ای رفیق حالا تنها توی این غربت سردم ای رفیق پر درد توی این سینه ی خسته م ای رفیق
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین اون شب اون شبی که ، چشم مهتاب به نگاه باغچه خندید چیکه چیکه دست بارون ، خواب شیشه ها رو دزدید دیوارای سنگی باغ ، دل به پیچک ها سپردن ابرا با ستاره هاشون ، دل کفترا رو بردن اما من ، اینقده بی تو ، تک و تنها تو خیابون واسه تو ، گریه می کردم ، عاشقونه زیر بارون اون شبی که ، دستای باد ، موی بیدو شونه می کرد رازقی با طعم شعراش ، کوچه رو دیونه می کرد چشمای اشکی شبنم ، دل سپرده بود به باقچه رنگ و روی عاشقی داشت ، گل سرخ روی تاقچه اما من ، اینقده بی تو ، تک و تنها تو خیابون واسه تو ، گریه می کردم ، عاشقونه زیر بارون اون شبی که ، دو تا قمری دل می دادن عاشقونه واسه هم قصه می گفتن توی ایوونچه ی خونه وقتی که ابرا رو دنیا رنگ فردا می کشیدن ماهی های عاشق حوض خواب دریا رو می دیدن اما من ، اینقده بی تو ، تک و تنها تو خیابون واسه تو ، گریه می کردم ، عاشقونه زیر بارون
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین زندگي بي تو آلماني رفتيو با رفتنت داره ، قلبم مي گيره بي تو زندگيم واسم جهنمه ، قلبم ميميره گل ناز من ، التماس من ، بهارمي تو بزار حس كنم ، توي خابم شده كنارمي تو بگو اي نفس ، اي تو هم نفس ، تو يارمي تو ، يارمي تو آلماني لاتين با زمينه آلماني
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین ماهی خسته من چشای آبی تو مثل یه دریا میمونه دل خسته منم مثل یه ماهی میمونه ماهی خسته من می خواد تو دریه بمونه ماهی خسته من نذار که تنها بمونه ماهی دوست داره خونه ش همیشه تو دریا باشه بوسه بر موج بزنه کنار ماهیها باشه ماهی خسته من می خواد که تنها نباشه ماهی خسته من بذار تو دریا بمونه ماهی اگه تنها باشه خسته و دلگیر میشه ماهی تو دریا نباشه اسیر ماهیگیر میشه نکنه یکی بیاد چشماتو از من بگیره ماهی دل بمیره دریاتو ماتم بگیره ماهی خسته من نذار که تنها بمونه ماهی خسته من نذار که تنها بمونه
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین گیرمیدادی (افشین) کجا بودی؟ با کی بودی؟ او یه زنگ میزدم،خونه نبودی او یه میگفتی کی رفتی خونه منو میکردی دیونه همش بهم گیر میدادی بهونه پشت بهونه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه (تتلو) میگفتی زنگ زدم چرا گوشیو بر نداشتی روم پیش همه دوستو رفیق نشستی بردی آبرو (افشین) گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه (تهی) هی گیر میدی پیر میشی آخر تو چرا حرفامو نمیکنی باور تو؟ چون بدبین شدیو غر میزنی هی میگی دخترارو چرا تو بر میزنی هی؟ ولی من فقط با تو امو چشم بدی ندارم به کسی،فقط تو عشق منی نترس نماید کسی یه وقت جاتو بگیره بزار بگم دلم فقط میخاد با تو بمونه (امیرعلی) آلمانی هووووووو هو آلمانی هوووووو هو آلمانی (افشین) کجا بودی؟ با کی بودی؟ او یه زنگ میزدم،خونه نبودی او یه میگفتی کی رفتی خونه منو میکردی دیونه همش بهم گیر میدادی بهونه پشت بهونه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه (تتلو) میگفتی زنگ زدم چرا گوشیو بر نداشتی روم پیش همه دوستو رفیق نشستی بردی آبرو (افشین) گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههه (تهی) تو که میدونی همه چیزه من ماله تو بودو بس بگو چرا فقط گیر دادن کار تو بودو بس؟ اینقد گیر میدی بم تا که مجبور بشی دروغ بشنویو بهم مشکوک بشی بگو کی رفتم زیرابی پیش تو من؟ بدون هرجا برم آخرش پیش تو ام آره همیشه خودم بهت گفتم و گوش کن تو دوباره دل من فقط تو زندگی شد ماله تو (امیر علی) آلمانی (افشین) گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یههه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یه گیر میدادی هی هی هی بابا گیر میدادی او یهههههههههههه
پاسخ : متن تمام ترانه های افشین نگام کن نه نه نه نفس مننه نه نه نرو نرواین دل عاشق من من عاشق جشم سیاتمنکام کن من تشنه ی طعم لباتم صدام کن تو میدونی بوی نفسهات جه خوبه تو میدونی دلم واسه تو میکوبه نه نه نهنفس من بی تو میگیره نه نه نه نرو نرو قلبم میمیره این دل عاشق من بیش تو گیره بیش تو گیره عیبه عیبه من عاشق جشم سیاتمنکام کن من تشنه ی طعم لباتم صدام کن تو میدونی زندکی با تو شیرینه تو میدونی بهشتمون رو زمینه نه نه نهنفس من بی تو میگیره نه نه نه نرو نرو قلبم میمیره این دل عاشق من بیش تو گیره بیش تو گیره عیبه عیبه میدونی اکه بری من میمیرم میدونیمیدونی میدونی از تو نفس میگیرم میدونیمیدونی میدونی اکه بری من میمیرم میدونیمیدونی میدونی از تو نفس میگیرم نه نه نهنفس من بی تو میگیره نه نه نه نرو نرو قلبم میمیره این دل عاشق من بیش توگیره بیش تو گیره عیبه عیبه نه نه نهنفس من بی تو میگیره نه نه نه نرو نرو قلبم میمیره این دل عاشق من بیش تو گیره بیش توگیره عیبه عیبه نه نه نهنفس من بی تو میگیره نه نه نه نرو نرو قلبم میمیره این دل عاشق من بیش تو گیره بیش تو گیره عیبه عیبه