من یک دختر اریایی !.. از نژاد پارسیـ متولد ایرانـ و افتخارم کوروش کبیر استـ.! برای شادی روحش!.... فاتحه ختم کنید!....
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... چه راحت میگوید دختر شرقیـ منـ همان دختر شرقیـ هستمـ از طلا با ازرش ترمـ به راحتی اسم نبردید!....
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... سرزمین پارسیـ سرزمین کوروش کبیر! من یک دختر از نسل او هستمـ ! هیچ وقت تنم را به ازادی خودم نمیفروشمـ!!
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... منـ یک اریاییـ وطنم را به یک ازادی نمیفروشمـ!! + توام پارسیـ؟
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... کوروش کبیر گفت:زانو نخوام زد حتی اگر اسمان کوتاه تر از قد من شود!!..... ای اریاییـ ای پارسیـ ها شما هم ؟!!!!!! من زانو نخواهم زد!!... تسلیم نخواهم شد! در برابر زندگیـ میجنگم! زود نمیبازمـ و .......نمیکنم!!!!
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... به کدامین دلیل وطنت! کسانی که برایت شهید شدنـ به راحتی میفروشی؟! چگونه میگوییـ من ایرانیـ هستمـ؟! اندکی تامل!... بعد سخنـ و در اخر عملـ
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... کاشـ به فکر کردن موضوعات خیابانیـ اندکیـ به وطنت فکر میکردیـ به کسانی که هم سن تو بودند! ولی به دلیل وطن شهید شدند!..... اندکی به این فکر کن!... سرزمین پاکت را به این مسائل اغشته نکنـ ای دوستـ ای هم سرزمین و یک اریایی!از نژاد کوروش کبیر!
پاسخ : دلنوشتهـ هایـ یک دختر پارسیـ!... به خداوندی خدا قسم!.... همان خداوند دوستت دارد!.. نه کس دیگری!! زود باور نباش!.. +ببخشید نازلی خانوم برای چی صلوات؟