به یاد ماندنی ترین .... به یادماندنی ترین خاطره زندگی من .... از پشت پنجره دفتر خاطراتم که مینگرم تو را در سر سبز ترین باغچه حیاط خلوت خانه زندگیم میبینم تو را آنجا ماندگار کردم .... فراموشم مکن .....
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... میدانم نبودی و نخواهی بود .... ولی هستی .... نه اینجا که .... در وجودم که سرشار از توست !!! تو را خاطره کردم ..... هر روز به مرورت میروم ..... مرور خاطره ..... فراموشم نکن .....
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... رفتن از پیش توام بس که فراوان سخت است مثل اینست که دل کندنم از جان سخت است حرمت چشم تو کافیست که با سر بدوم سوی این قبله اگر راه بیابان سخت است نقل دل باشد و این قیل رقیبانم نیست فکر نادیدنت از ریشه و بنیان سخت است می شمارم لحظاتم که به آخر برسد دیدنت گرچه گوارا، گذر از آن سخت است دل به دریای پر از حس خطر خواهم داد گرچه بی فن شنا ورطه ی طوفان سخت است آخر کار تو باشی و من و مقصد عشق بی تو آغاز و هم نقطه ی پایان سخت است...
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من تـنها بـود ، [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من هرزه نـبـود ...[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من عادت داشـت ، که بمانـد یک جا[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]به کجا ؟![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]معـلـوم است ، به در خانه تو ![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من عادت داشـت ،[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]که بمانـد آن جا ، پـشـت یک پرده تـوری[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]که تو هر روز آن را به کناری بزنی ...[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من ساکن دیوار و دری ،[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]که تو هر روز از آن می گـذری .[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من ساکن دستان تو بود[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]دل من گوشه یک باغـچه بـود[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]که تو هر روز به آن می نگری[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE] [SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0][SIZE=-0]راستی ، دل من را دیـدی ...؟!![/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... اینروزها با سرنوشتم سخت درگیرم غمگینم از دست خودم از دست تقدیرم اینروزها بدجور دلتنگ کسی هستم بغضم ،غمم ، از زندگی ،از مرگ دلگیرم
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... خیلی وقته اینجا پرسه می زنم جای رد پات و نیستی و من بوسه می زنم اگه حتی تو جوابم رو ندی من بازم با عکس تو حرف می زنم
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... و چه ماهی عسل زندگیم نگو با من که چرا بارونیم! اینا اشک عشقه عزیزم که دارم دونه دونه می ریزم گل باغ دل من، تویی مهربونم از خدا می خوام که بی تو نمونم شعر من با اسم تو جون میگیره آخه با یاد تو این دلم آروم میگیره
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... [FONT=arial, helvetica, sans-serif]واسه لمس کردن دستای گرمت بی قراری می کنم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]برای اینکه طاقت دیدن نگاتو داشته باشم روزی صد بار نگاهتو تجسم می کنم[/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]واسه جبران روزایی که بدون تو تنها بودم لحظه شماری می کنم[/FONT]
پاسخ : ماندنی ترین خاطره زندگیم.... امشب گرفته گريه ها دست دلم را دريا کمک کن تا بيابم ساحلم را در کوچه ی نور و صدا ره ميسپارم امشب اگر مرگم رسد حرفی ندارم