دوستان سلام... این تاپیک به خاطر ارتقا علیرضا(hector2141)و سعید(saeed76)عزیزه:happy0044: . . . علیرضا به جمع ناظمان پیوسته و سعید مدیر ارشد شده! :laughingsmiley: به افتخار آقا ناظم و آقا مدیر!!! . . . بچه ها واقعا خسته نباشید.
پاسخ : علیرضا و سعید عزیز ارتقا پیدا کردند! به به داش علی گل. دیدی گفتم خیلی زود میترکونی..........:thumbsupsmileyanim:لایقشی داداش. همیشه موفق باشی:happy0025: راستی علی وام چی شد؟!:blinksmiley::khande2:
پاسخ : علیرضا و سعید عزیز ارتقا پیدا کردند! تبریک و خسته نباشید به دوستان عزیز, امیدوارم که موفق باشین
پاسخ : علیرضا و سعید عزیز ارتقا پیدا کردند! خیلی خیلی خیلی مبارکتون باشه دوستای گل من واقعا اززحماتی که می کشید ممنونم انشالله موفق باشین تو تمام مسیرزندگیتون:love0041:
پاسخ : علیرضا و سعید عزیز ارتقا پیدا کردند! سعید جان علیرضای عزیز بهتون تبریک می گم امیدوارم که همیشه موفق باشید تو همه جا:love0041::love0041:
پاسخ : علیرضا و سعید عزیز ارتقا پیدا کردند! من هم به سعید عزیز و علیرضا عزیز صمیمانه تبریک میگم و زحمت های همه دوستان گلم از جمله این دو عزیز سپاسگذارم . :ghalb::ghalb: