پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ من در آغوش تو آرامش یافته ام آغوش تو گناه نیست من در آغوش تو آرامش یافته ام که هیچ گناهی با آرامش مانوس نیست آغوش تو گناه نیست من در آغوش تو امنیت را احساس کرده ام که در هیچ گناهی امنیت محسوس نیست آغوش تو گناه نیست من در آغوش تو تمام زیبایی را لمس کرده ام که در هیچ گناهی زیبایی ملموس نیست پس امانم بده که تا ابد در دل این زیبایی آرامش یابم
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ حــوا که بغض کند... حتــی خـدا هم سیب بیــاورد... چیـزی جزآغـوش آدم.. آرامــش نمی کند...
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ چه فرق مــﮯ کند کدام فصل باشد پائیز یا زمستان بهار از آنجا آغاز مـــﮯ شود که تو می آیــﮯ....!
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ هيچ ميدانستی زيباترين عاشقانه ای که برايم گفتی وقتی بود که اسمم را با «ميم» به انتها رساندی
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ از روزی که نامتـــ ملکه ی ذهنمـــ شد، احساســ می کنمــ جمجمه امـــ با شکوه ترینـــ امپراتوری دنیاستـــ...
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ اکنون که اینجا هستم تنها به خاطر توست تو که نباشی دیگر دلیلی برای بودن و ماندن من هم نیست آرزویم روزیست که تو جاودانه شوی من اگر نباشم مهم نیست مهم این است که تو ابدی باشی هرگز از یاد مبر چشمانی که فقط از دوری تو گریست و قلبی را که فقط با حضور تو شوق تپیدن می گرفت....
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ امشب فانوس ماه را ... از تاریک آسمان خواهم گرفت! تا همگان بدانند ، تو تنها چراغ ... در آسمان شب های بی ستاره منی.
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ هنوز هم عاشقانه هایم را عاشقانه برای تو می نویسم هنوز هم در ازدحام این همه بی تو بودن از با تو بودن حرف می زنم هنوز هم باور دارم عشق ما جاودانه است
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ نفسمـــــ ، با من بمانــــ ، آنها که رفتنشــــــــان را طاقتــــــــ آوردم ، تـــــــــو نبودند !
پاسخ : ღ☆بــرای عـزیـزتـریـن کســـ مــن ღ☆ یه حالی دارم این روزها نه آرومم نه آشوبم ! به حالم اعتباری نیست تو که باشی منم خوبم ..