امشب تولد حضرت معصومه سلام الله علیها است،فردا که برابرهست با سه شنبه 28شهریور1391 روز دختر خوب چون روزدختریکی ازروزهای خیلی خیلی خیلی مهم درسال هست..بهتردیدم ازامروزواسه دخترای تاپ فروم جشن بگیریم من از تو گلی بهتر ندیدم ز تو باغ گلی خوشتر ندیدم میان این همه گلهای عالم گلی خوشبوتر از دختر ندیدم ، . . روز دختر مبارک یکى از ارمغانهاى زیبای پیامبر، شخصیت دادن به دختر و زن میباشد. بدان حد که پیامبر(ص) میفرمود : ـ بهترین فرزندان شما، دخترانتان میباشند. ـ از خوش قدمى زن، این است که نخستین فرزندش دختر باشد. و چون به نبى خاتم بشارت دختر میدادند، میفرمود: گلی است که خدا، روزیش میدهد و تامین او با خداست. بر خود ببالید و از آن دسته دخترانى باشید که پیامبر درباره ی ایشان فرمود: چه خوب فرزندانى اند دختران محجوب ولادت با سعادت کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه علیها السلام (روز دختر) بر همگان مبارکباد.
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا یعنی دخترا زمان پیامبر این شکلی بودن؟!!:happy0044:
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا احسنت نکته تاپیک منم همین بود یک تاپیکی زدم برای همه قشرها:smilingsmiley: حالا می اومدی تبریک میگفتی بد نبودهاااااااا:laughingsmiley:
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا همیشه روزتون باشه....... نیازی به تولد و این چیزا نیست که.......... جونت سلامت......... بقیه چیزا عاریست...h34r-smiley:
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــه پسرا هم هستنا....حالا ÷سرا نبودن من باید حتما باشم تو پارتیتون
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا تبريك به همه دخـــــتراي تاپ فروم :ghalb::shad2::shad2::shad2::shad2:
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا به به ، به به عجب... اصلا فک نکنید می خوام بگم عجب روزی بشه فردا خواستم بگم به به عجب رطبی بود این رطب ( نوعی خرما ) شوخی کردم ، ناراحت نشین. من میگم امیدوارم هر آنچه که عمر می کنید ، این روز همیشه براتون به شادی و خوشی باشه و غم توش راه نداشته باشه و این روز رو به همه ی اون دخترایی که توی لیست تگ شده ها در بالای تاپیک هستن تبریک میگم:ghalb::shad2::shad2::shad2::shad2: خواستم یه حرفی بزنم ، دلمون نیومد... ، خوش باشید.
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا سلاااااااام... منم تبریک میگم... فدای همگیتون
پاسخ : جشن برای دختران تاپ فروم ازامروزتا فــــــــ ردا به به چه روزیه امروز و فردا. حالا نمیدونم کی هستا! تاریخ از دستم در رفته! دخملای خوب و خوشکل تاپ فروم تبریک میگم. هر روز روز ماست. هر روز باید دخترا رو محترم شمرد رگ فمنیستی گرفت!!! روز همتون مبارک, روزگار بر همتون خوش, لب همتون خندون دل همتون شاد