سلام یه پیشنهاد..به نظرم دربخش مدیران یک تاپیک زده بشه به اسم گفتگوی مدیران.وورودکاربران عادی داخلش ممنوع باشه.مدیران تو اون تاپیک مشکلات خودشون وبگن.وحتی ادمین سایت اگه مدیری نیازبه تشویق ویاحتی تذکرداشت مطرح کنه. باتشکر
پاسخ : پیشنـهاد پیشنهاد خوبیه. ولی یه چند نکته بگم 1- این تاپیک رو من زده بودم ولی نمیدونم چرا پاک شده ، بهتر از ادمین قبلش سوال کنی 2- بخش مدیران رو فقط و فقط مدیران می بینند حتی کاربران فعال هم از وجود این بخش خبری ندارد
پاسخ : پیشنـهاد اعتراض وارد نیست حق با داش حسین هست بخش مدیران مخصوص مدیران و به ترتیب تا بالا برسه به ادمین هست کسی دیگه که رتبش از مدیر کمتره نباید به این بخش دسترسی داشته باشه
پاسخ : پیشنـهاد ولي به نظر من افراد با سابقه مثل فرانك خانم يا بقيه اگه بخواند بايد تو اينجور بحث ها مشاركت داشته باشند ... كاربراني مثل فرانك خيلي وقته در فروم هستند هر چند فعاليتشون نسبت به زمان حضورشون كمتره ولي تجربشون بيشتره ... :love0041:
پاسخ : پیشنـهاد من موافقم ولی من یه تاپیک زدم تو بخش مدیران برای مطرح کردن یه مسئله ای، که جز چند نفر کسه دیگه ای شرکت نکرد. موضوع ایجاد کردن و نکردنش نیست، موضوع شرکت کردن افراده. تو همون تاپیک 9 نفر تشکر کردن از مدیران 3 نفر نظر دادن. حس همفکری و مشورت کردن نداره اینجا. من با این کار موافقم ولی به شرط اینکه بچه ها توجه بیشتری بکنن
پاسخ : پیشنـهاد اعتراض وارده فرانک از کاربر های فوق العاده قدیمی و با تجربه اس نظراتش قطعا خیلی کمک می کنه به نظر من یه بخش هم باید ساخته بشه مخصوصا کاربران فعال