[TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]خوشحال و شاد و خندانم خوشحال و شاد و خندانم قدر دنيا رو مي دانم خنده کنم من دست بزنم من پا بکوبم من شادانم . در دلم غمي ندارم زيرا سلامت هست جانم عمر ما کوتاه س چون گل صحراست پس بياييد شادي کنيم . بياييد با هم بخوانيم ترانه جواني را عمر ما کوتاه س چون گل صحراست پس بياييد شادي کنيم . گل بريزم من از توي دامن بر روي خرمن شادانم [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]پاشو، پاشو، خورشيد و نگاه کن پاشو، پاشو، خورشيد و نگاه کن پاشو، پاشو، آفتابو صدا کن پاشو، پاشو، لباستو بپوش پاشو، پاشو، آماده شو بکوش . حرف منو گوش کن خوابو فراموش کن زنده کن با ورزش دل و جان . اي کودک زيبا زودتر پاشو از جا نيرو بخشد ورزش به انسان. [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] فرداي بهتر دنياي ما بر پا از کوشش و کاره هر کس که بيکاره تنبل و بيماره راستي که بي کاري مايه هر عيبه باعث رسوايي، باعث آزاره. هرکس کاري يا هنري داره قاضي، کارگر يا که پرستاره من يه روزي از روزا گفتم اينو به بابا که چه کاري واسه ما بهتره فردا؟؟؟ گفت عزيزم بابا جون هر کاري رو که انسان خوبه بده انجام اونو خوبه همون . دنياي ما بر پا از کوشش و کاره هر کس که بيکاره تنبل و بيماره راستي که بي کاري مايه هر عيبه باعث رسوايي، باعث [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]عروسک قشنگ من عروسک قشنگ من قرمز پوشيده تو تخت خواب مخمل آبيش خوابيده يه روز مامان رفته بازار اونو خريده قشنگ تر از عروسکم هيچ کس نديده عروسک من چشماتو باز کن وقتي که شب شد اون وقت لالا کن بيا بريم توي حياط با من بازي کن توپ بازي و شن بازي و طناب بازي کن. [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]قفس پرنده قشنگي توي قفس نشسته ديواره هاي قفس بال و پرش رو بسته با چشماي قشنگش خيره شده به ابرا دوست داره پر بگيره تو آسمون زيبا پرنده توي قفس، دوست نداره بمونه دوست داره رو شاخه ها پر بگيره، بخونه بيايين پرنده ها رو توي قفس نذاريم گناه داره بچه ها، ما اونا رو دوست داريم بيايين پرنده ها رو توي قفس نذاريم گناه داره بچه ها، ما اونا رو دوست داريم [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]چشمک بزن ستاره شد ابر پاره پاره چشمک بزن ستاره کردي دل مرا شاد تابان شدي دوباره ديدي که دارمت دوست کردي کردي به من اشاره چشمک بزن ستاره از من مکن کناره در روز ناپديدي شب مايه اميدي در ابرهاي تيره چون نقطه سپيدي ديدي که دارمت دوست کردي کردي به من اشاره چشمک بزن ستاره از من مکن کناره [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] سرود دانش آموز ما دانش آموزيم سربلند و پيروزيم باغ سبز فرداييم نونهال امروزيم. صبح ما بود تابان قلب ما بود شادان بخت ما بود خندان شادكام و بهروزيم. جان ما گل افشان است گلشني شكوفان است در دل زمستان ها مژده بهاران است. غنچه هاي اميديم خوشه هاي خورشيديم نوبهار جاويديم باغ ما دبستان است. با سلاح دانايي شب چراغ بينايي با سپاه ناداني در نبرد دشواريم. چشم ما بود بيدار ذهن ما بود هشيار هوش ما بود سرشار پرتوان و پركاريم. قدر زندگاني را قيمت جواني را معني شكفتن را ما هميشه ميدانيم. اوج علم و دانش را قله هاي بينش را راه سعي و كوشش را رهنورد و پويانيم. درس تازه آموزيم گنج دانش اندوزيم در سياهي غفلت گوهر شب افروزيم. از تلاش و سعي ما روز نو شود بر پا قصه گوي فرداها مژده بخش نوروزيم. ما دانش آموزيم سربلند و پيروزيم باغ سبز فرداييم نونهال امروزيم. صبح ما بود تابان قلب ما بود رخشان بخت ما بود خندان شادكام و بهروزيم. [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] سرود ما با هم ما با هم می خوانيم با هم مهربانيم در اندوه و شادي همدل و هم جانيم با هم يك رنگيم بي هم دل تنگيم. ما با هم مي خنديم در بر غم ميبنديم همراه و هم گاميم ياران دلبنديم با هم يك رنگيم بي هم دل تنگيم. ما با هم يك صدا زيباتر از گل ها خورشيد تابانيم روشني فردا با هم يك رنگييم بي هم دل تنگم. ما با هم می خوانيم مرغان خوش خوانيم گل هاي بستانيم شاداب و خندانيم با هم يك رنگيم بي هم دل تنگيم. [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD]كتاب كتابم و كتابم كتاب قصه هايم پر از نوشته هستم بخوان نوشته هايم. نگاه كن به جلدم پرم ز عكس و تصوير اگر مرا بخواني نمي شوي ز من سير. هزار قصه دارم از آفتاب فردا ز روزهاي روشن ز صبح پاك و زيبا. پر از حكايتم من ز رنج و كار و زحمت ز نيكي و ز پاكي ز خوبي و محبت. بيا ز من بياموز كه با تو دوست هستم چراغ رهنمايم بيا بگير دستم. بگو به خود هميشه معلمم كتاب است دلم از اوست روشن برايم آفتاب است. كتابم و كتابم كتاب داستانم مرا نكو نگهدار كه خوب و خوش زبانم. [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]
پاسخ : مجموعه اشعار کودکانه [TABLE="width: 100%"] [TR] [TD] زنگ مدرسه يك و دو و سه زنگ مدرسه زود باش كه دير شد هنگام درسه. دو و سه و چهار همه خبردار بايد كه باشيم دانا و هشيار. سه و چار و پنج دانش بود گنج در راه دانش بايد كه برد رنج. چار و پنج و شش شد فصل كوشش بايد بكوشيم در راه دانش. پنج و شش و هفت فصل تفريح رفت شد فصل تحصيل هنگام كار است. شش و هفت و هشت تابستان گذشت دبستان شد باز آموزش برگشت. هفت و هشت و نه دير شده بدو كتاب را باز كن حرفش را بشنو. هشت و نه و ده مي رويم همره چه روز خوبي مدرسه به به! [/TD] [TD] [/TD] [/TR] [/TABLE]