سلام بازم من ویه تاپیک تبریک دیگه:rolleyessmileyanim: این تاپیک تبریک واسه علیرضای عزیز هست ..که با فعالیت چشمگیری که داشت به تیم مدیریت تاپ فروم ملحق شد..علیرضاجان ممنون ازفعالیت.ووقتی که برای تاپ فروم میزاری. امیدوارم تاپیک معاون شدنش هم خودم بیام بزنم:happy0199:
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) تبریک میگم هکتور جان ، از فعالیت خوبتون ممنونم . موفق باشید . :ghalb:
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) تبریک فراوان مدیر جدید ترکوندی از بس داداش:love0041:
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) ای ول عالی بودی منم تبریک میگم موفق باشی دوست عزیز
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) مرسی از ادمین عزیز و همه دوستان که به من لطف دارن امیدوارم که بتونم مفید باشم
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) تبریک به هکتور عزیز! بابا دم شما گرم....ترکوندی اینجارو! من یکی که به رد تشکر زدن هم نمیرسیدم!!!
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) سلام البته من جمله های زیبا مثل دوستان بلد نیسم به همین زبون خودمونی تولدت مبارک دوست عزیز:ghalb:
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) تبریک میگم ایشالا از این ارتقا ها زیاد ببینی.:love0038:
پاسخ : تــــــــــــبریـــک به hector2141 (علیرضای عزیز) تبریک عزیزم.موفق باشی. امیدوارم به مدارج بالا تو زندگی واقعی برسی من واسه همه همین جمله رو می نویسم:happy0199: :love0041: