سلام بچه ها این موضوع دریکی از سایت ها بسیار مورد استقبال شرکت کنندگان گرفت من میخوام در سایت تاپ فروم رای گیری شود تا ببینیم اکثرا مردم به دینی که الان دارند بهشون ارث رسیده یا با تفکر بهش رسیدن؟ اگر می خواهید در رای گیری ما شرکت کنید مثل نمونه انجام دهید: توجه: برای رای ارثی از علامت:# وبرای رای از راه تفکر از علامت:× استفاده کنید از راه تفکر:× ارثی: # در اخر همه ی این علامت ها شمرده میشوند وبه نتیجه میرسیم...
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ خب بهر جای این کار از نظر سنجی استفاده کنی بهتر نیست؟
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ ممنونم دوست عزیز که اطلاع دادید نظرسنجی اضافه شد.
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ خب..نميشه گفت ارث...يه جورايي تحميل شده به من
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ هیچکدوم درمورد من صدق نمیکنه:love0041:
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ اوایل که ارث بود ولی الان سعی می کنم خودم برم کتاب بخونم و با چیزایی که درک می کنم دین بهتر رو انتخاب کنم. که خدا رو شکر همون دینی که بهم ارث رسیده تا الان به مثابت شده بهترین دین بوده.
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ این چه نظر سنجیه؟!!!! حتماً باید بین این دوتا انتخاب کنیم!!!!!!!!!! حالا اگه جز اینا نبود چی؟ داستان معلمست دیگه......... سره کلاس میره، میگه موضوع درس امروزمون دموکراسیه، یکی از شاگردا میپرسه چرا دموکراسی؟!!! معلمه میگه چون من میگم....
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ خدا نکنه دین ارثی... نه من از روی عقل خودم این دینم رو قبول کردم حتی یه مدت هم شیعه بودم در حالی که اطرافیانم همه سنی بودن اما یه چیزایی برام پیش اومد که تحقیق کردم و برگشتم به دین و مذهب خودم
پاسخ : دینی که الان داری بهت ارث رسیده و یا با تفکر بهش رسیدی؟ سلام راستش ارثی یه مدتی دنبالش بودم تا خودم وخداروبشناسم..اما هرچی جلوتررفتم دیدم محدودیتها بیشترشدوترس من هم بیشتر دیگه به همین بسنده کردم اینم بگم افتخارمیکنم شیعه هستم وانشالله خدا توفیق بده دنبال معلومات هم درزمینه دین هم میرم اما کی وچه وقت!!نمیدونم