سلام خدمت همه دوستان گل. من خودم به مشکلی برخوردم، حالا نمیدونم اسمشو بذارم مشکل یا چی. ولی خوده من مدتیه دیگه نه حوصله و نه انگیزه انجام کاریو ندارم هر روز که میگذره حسرت وقتیو که از دست دادمو میخورم. میدونم که باید جای حسرت باید کاری بکنم ولی انرژیشو ندارم. حالا خواستم از دوستان در مورد برنامه زندگیشون و اینکه اگر کسی میدوه زندگیش رو رواله و خودشو آدم موفقی میدون در مورد برنامه ریزیشون سوال کنم. چه چیزاییو تو برنامه خوب زنگیشون موثر میدونن از چه جیزایی انرژی میگیرن. حتی اگر کساییم که مثل من فکر میکنن زندگیشون راکد شده بیان در موردش صحبت کنن و چیزایی که مانع پیشرفتشون شدرو بگن. یا حداقل یه خلاصه ای از زندگی روزمرشون بگن. یک مورد دیگه ای هم که میخواستم بگم اینه که در مکورد ترک سیگار اگر کسی پیشهادی داره بگه،یا کسایی که ترک کردن از چگونگی موفقیتشون تو این راه بگن و راهکار بدن.
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! اول از همه خوده من شروع میکنم از برنامه زندگیم تا یه کم شاد بشید: خودم خیلی ناراضیم میدونم کلی بهونه های ریز و درشت میارم توش که خیلیاش منطقیه و بعضیاش غیر منطقی. من کارم از صبح تا شب اینه که بیدار بشم، بشینم پشت نت، بازی کنم، باشگاهی برم و بعدم بیرونو اتلاف وقت تو خیابونا و سیگار کشیدن. که موضوع سیگار کشیدنم تو این قضیه هستش. خیلی مفید بود میدونم. میدومن باید خیلی چیزارو بذارم کنار. چون برای رسیدن به چیزایی که ندارم باید خرت و پرتای زندگیمو دور بریزم. ولی نه انگیزه دارم نه انرژیشو. خیلیم سعی کردم به خودم انرژی بدمو تلاش کنم ولی وسط راه کم آوردم یا انرژیم به اون اندازه نبوده. چیزیم تا حالا نتونسته ذهنمو ارضا کنه. نمیدونم از کجا باید شروع کنم. ممنون میشم بقیه دوستان هم بیانو تو این بحث شرکت کنن از راهکارهایی که خودشون استفاده می کنن و چیزایی که میتونه بهشون انرژی بده صحبت کنن.
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! سلام خوب منم چون با مجید رفیقم میدونم چی میگه. ولی منم اول مثل مجید بودم تمام وقت روزانمو وقت نت میکردم خوبه باز مجید یه باشگاه میرفت من همونم نمیرفتم. از وقتی که وارد دانشگاه غیر انتفاهی شدم به خودم اومدم قبلش تو دولتی بودیمو همه چی مفت بود زندگی میگذشت ولی الان ترمی 500 پیاده میشم از اون ورم کلاس میرم که کلی هزینش هست. ولی اینا همگی باعث شد که قدر وقتمو بدونم به خاطر اون پولی که به دانشگاه میدم زورم میاد وقتمو هدر بدم خدایی درسمو خوب میخونم و نتیجشم دیدم. اینو راست میگن که آدم تو سختیا مرد میشه. داش مجید خودت میدونی که خیلی میخوامت.اگه میخوای ترک کنی یه اراده میخواد فقط همین منی که 24 ساعته پای نت بودم 4 ماه نت و ول کردم عین خیالم نبود. فقط کافی که خودت و سر گرم کنی به هر طریقی که شده.میدونم که میتونی. خیلی حرف زدم عذر میخوام.
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! من به این رسیدم که تا یکی خودش نخواد هیچ کس نمیتونه بهش کمک کنه... حالا هر چقدر میخوان دیگران راه حل بهش پیشنهاد بدن. اول از خودت شروع کن و بخواه. همه چیز در درون خود ادمه. بعد که خودت رو پیدا کردی توکل کن به اونی که میگه من از رگ گردن به تو نزدیکترم..... اول از خودش بخواه نه از بنده اش.
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! ممنون که نظر دادید. خوب دوست دارم بدونم بقیه چیکار میکنن چون خودم خیلی ذهنم تنبل شده. حتی ایده هاییم که قبلاً داشتم که به ذهنم نمیرسه. دوست دارم تنوع تو کاره بقیه ببینم و اینکه چه چیزه مشترکی وجود داره .
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! من با حرف بچه های قبلی موافقم...(اینکه تا خودت نخوای نمیتونی ترک کنی...) ما یه فامیل دور دور داشتیم که اعتیاد داشت...این آخرا اینقدر وضعش خراب بود زنش به زور بردش ترک اعتیاد ترکش داد... اما الان بعد 5 سال پاک بودن میدونی چی شده؟الان اون شخص از وضع اون موقعشم بدتره!!! میدونی چرا مجید؟به خاطر اینکه وقتی رفت ترک کنه انگیزه نداشت...به خاطر اینکه خودش داشت ترک میکرد ولی تو ذهنش سیگارو موادو... میکشید!به خاطر اینکه از سیگار متنفر نبود... داداش توهم باس اول ذهنتو از سیگار متنفر کنی...خودت که ازش بدت اومد اونوقته که ترک کارسازه!وگرنه ممکنه(من میگم ممکنه!ینی شایدم این اتفاق نیوفته) دوباره بری سمتش... سرتو درد آوردم داداش...شرمنده!موفق باشی:happy0025:
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! سلام ووقت به خیر سوال مجید عزیزوخوندم.نظردوستان گرامی هم خوندم من فقط وفقط همینو میگم مجیدجان همه بی انگیزه ای تو برمی گرده به اینکه هدف مشخصی نداری.مثل کلاف سردرگمی.صبح تا شب وبا بی انگیزه ای وچه کنم چه کنم پرمیکنی.و............ من همینو میگم اگه ادمی تو زندگی عشق داشته باشه.هم انگیزه دارمی شه.هم به خاطرعشقش حاضره کارهایی بکنه که توعمرش سخت ترین وشاق ترین کارها بوده به راحتی انجام بده به طورمثال همین ترک سیگارو..... شاید حرفم خنده دارباشه وشایدگوشه لبت لبخندی بشینه اما به نظرمن کم کم باید بگردی دنبال یک همسرنمونه:smilingsmiley: کسی که بتونه هم ازنطرعاطفی تامین کنه تو رو هم بهت انگیزه بده واسه ادامه زندگیت وهم بتونه همپای خوبی برای تو باشه چه درسختی ها وچه درهمه مراحل زندگی که دنبال همسرشایسته گشتن هم زمان زیادی میبره این نظرشخصی من بود اینم بگم تواین دوره وزمونه واقعا ریسک بزرگی هست اما این مورد ومن برای توتجویزمیکنم ونسخه پی چیدم:laughingsmiley:
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! خوب تا اینجا اکثراً گفتید انگیزه(که یکیش ازدواج بود)، خودم بخوام، علیم اشاره ای به کنار گذاشتن یه سری کارا کرد. خوب اینارو خودمم گفتم در موردش فکر کردم. کسی یعنی خودشو موفق نمی دونه تا یه اشاره ای به موارد تاثیر گذارش بکنه؟ ازدواج دوای درد نیست ممکنه از سره این فشار آدم ازدواج کنه مشکلاتش چند برابر شه. نظر من اینه آدم باید اول مشکلاتشو با خودش حل کنه بعد ازدواج کنه پرستو جان، نه اینکه مشکلاتشم با خودش ببره تو زندگی جدیدش. بعد یه کم عمومی ترش کنید تا شاید بقیه دوستانم استفاده کنن.
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! سلام منم با نظر پرستو خانوم موافقم. تنها چیزی که لازمه انگیزست. ا+ اول بشین با خودت فک کن ببین واقعا دلت میخواد یه سر و سامونی بدی به زندگیت؟اگه میخوای باید تلاشو کنی. حتما باید دنبال یه کار خوب بگردی حتی اگه نیازی به درآمدش نداشته باشی! --- به هر حال این نظر من بود!کم و کاستی داشت ببخش! موفق باشی
پاسخ : چگونه به موفقیت برسیم؟!!! دوستان خوشحال میشم شرکت کنید. حالا حتماًسوژه من نیستم. هر کسی که مثل منه. به نظرم اومد همه آدما خودشونو زندگیشون یه روانشناسو یه دارو به خاطره همین گفتم بیاید صحبت کنیم تا هم من هم کسایی که مشکلی دارن بتونه کمکی بشه.