نمـے בونـــم چه رمـــــزیه لامــــصب بعضـــ-ـــیا بــﮧ اבҐ مـــیگـטּ "عزیزم" انگار فحــــــش בاבטּ ؛ ولی بعــــــضیا هــــــستـטּ بــﮧ آدم مـــــیگـטּ : "دیــــ√ـوونـﮧ " ، انگار בنــــــیا رو بــﮧ اבҐ בاבטּ ... مردم شهر سیاه, خنده هاشان همه از روی ریاست... دلشان سنگ سیاست... ما در این شهر دویدیم و دویدیم... چه سود؟! هر کجا پرسه زدیم خبر از مردی نبود و تو ای مرغ مهاجر که از این شهر گذر خواهی کرد... نکند از هوس دانه گندم به زمین بنشینی...!!! ✿ツ مـی شـود آیـا شـبـی بــرای ِ دلــم مـــاه شـوی . . . ؟!! ✿ツ گفت : سردمه گفتم : پنجره بزرگه، اما شوفاژِ زیرش کوچیکه گفت : سردمه گفتم : شومینه رو زیاد کردم اما کفاف نمیده گفت : سردمه گفتم : جوراباتو بپوش، آدم از پا سرما می*خوره گفت : سردمه گفتم : می*خوای دستگاه بخور روشن کنم بشینی جلوش؟ گفت : سردمه گفتم : پتو بیارم برات؟ گفت : سردمه گفتم : چه کار کنم؟ دیگه عقلم قد نمیده... گفت : وقتی من سردمه لازم نیست فکر کنی.... فقط محكم بغلم کن....! من فرزندی به دنیا نخواهم آورد بگذار منقرض شود نسلِ غمگین چشمانمان نسلِ دل بستن های یواشکی نسلِ خیسِ گونه هایمان بگذار منقرض شود این دردهای سر به فلک کشیده مان و این دل های شکسته مان !