پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس من "تــــــو" را به دلم قول داده ام نگذار بد قول شوم ..
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس عشق تو شوخی زیبایی بود که خداوند با قلب من کرد ! زیبا بود امّا شوخی بود ! حالا .... . . تو بی تقصیری ! خدای تو هم بی تقصیر است ! من تاوان اشتباه خود را پس میدهم . . . ! تمام این تنهایی تاوان « جدّی گرفتن آن شوخی » است .....
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس رفتـن کسـی کـه لایـق نیسـت … نـعمـت اسـت نـه فـاجـعه !!
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس مرا به خانه دلت مهمان کن! که امن ترین مکان است برای گریستن. چرا که حرمتِ گریه را می دانی
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس چطور حسود نشوم لعنتی!! عطر تو را به تن زده گل ِ بهاری!
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس . . . بی تو کنار این همه خاطره نشستن دل می خواهد باور کن !!!
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس . . . سر درد ... درد سر ... سر درگم ... سر گیجه ... سر به هوا ... چقدر “ سر ” به سرم میگذارند دقیقه های سرد ... بی تو
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس باد آورده را باد می برد اما تو که با پای خودت آمده بودی!!
پاسخ : زیباترین متن های عاشقانه تلخ و شیرین با عکس قبل از اینکه به کسی بگی : "دوستت دارم... خوب فکراتو بکن... چون شاید چراغی رو تو دلش روشن کنی... که خاموش کردنش به خاموش شدن اون بیانجامه !!!