می آیـــــــــــی.... مــــــــیروی... و فقط یک سلام! و گاهی فقط یک خــــــــداحـــــــافـظـ.. ..!!! نه.. این انصاف نیست.. مــــن و یـــک دنـیــا عــشـــق... تــــــــو و یـــک دنـیـــا بـــی تـــفـاوتـــــــــی... تــنـهـایـی یـعـنـی عـاشـقـشـی ولـی حـق نـداری بـهـش نـزدیـک بـشـی ـــــــ چـون اون دیـگـه تـنـهـا نـیـسـت ـــــــ میدونی فرق لبخند تو با لبخند من چیه ؟ تو وقتی شادی میخندی،من وقتی تو شادی میخندم کثیف بودنِ بعضی آدم ها اذیتم نمیکنه . . / بعضیا خیلی پاکن . . . این که قراره اینا گیره اون کثیفا بیُفتن... اعصابم رو خورد میکنه . . / اونی که الان مال شماس، هلاک مابود درحدما نبود پاسش دادیم به شما مبارکتون باشه! نـــــه. . ! الــآن نــــه . . ! فعلـــاً دورتــــ شلوغــــه. . / تنـهــآتـــ کـــ گذاشتنـــ ، یــآدـ من می اٌفتــی . . / اونوقتـــ دیگــه شرمنــدمــ . . . چون احتمــآلــآً من تنهـــآ نیستمـــ . . / اگــــــر دروغ اولُ بخشـــیدی . . . منتــظر دروغ هـــــای بـَعدی باش . . / مبـــآرکــــﮧ المـثنی گــرفتـــﮧ امــ ؛ براے قلبمــ ! (✿◠‿◠) دلیل نیامدنت از این دو حالت خارج نیست یا نمی خواهی ام یا ... یا ابوالفضل ! یعنی نمی خواهی ام ؟! اَ ح مَ ق . . ./ انتقامـ رو از اونـی بایدـ گرفتــ که رفتــ . . . نـه اونـی که از هـمه جـآ بی خبـر ؛ داره می یاد كــ بمــونــه. . / شمایی که با آدما و احساسشون بازی می کنی !!! شمایی که آدما رو احمق فرض می کنی و خودت رو زرنگ... عزیزم اشتباه نکن همه میفهن کی احمقه دیر یا زود ..! بازی با دل آدما تاوان داره .... بیایید آدم باشیم " آ " " د " " م " !!!!!