عید رمضان آمد و ماه رمضان رفت صد شکر که این آمد و صد حیف که آن رفت . . . [SIZE=-0] [/SIZE]یا اهل الکبریاء و العظمه! اکنون که خورشید عید سر میزند، چشم انتظارم تا از جود و جبروت تو، خود را میان اهل رحمت و مغفرت بیابم که این شعف، از تصور بخشش توست؛ نه از تجسم اعمالم. قصد آن دارم، چشمهایی را که در نهر رمضان تو شستوشو کردهام، دیگربار به غبار گناه نیالایم. به راستی، عید روزیست که در آن معصیت تو نباشد. دستم را بگیر تا از همین نقطه، تولد دیگری را در خود شروع کنم. عید سعید فطر بر تمام مسلمانان ایران و جهان همه دوستان عزیز تاپ فروم مبارک باد. تیم مدیریت تاپ فروم این عید بزرگ مسلمانان را به شما تبریک میگوید.
پاسخ : .عید فطر بر همه دوستان تاپ فروم مبارک. عید سعید فطر بر همه ی مسلمانان جهان و ایران البته اونای که روزه گرفتن مبارک
پاسخ : .عید فطر بر همه دوستان تاپ فروم مبارک. سلام !!! عیدسعید فطر بر تمام کسانی که سعی میکنن شادی هشون رو با دوستاشون شریک بشن مبارک باد!!!!:ghalb: راستی فطریه هاتونو دادید یا نه ؟؟؟؟ بیایید از همین حالا به خودمون قول بدیم که فرد جدیدی بشیم واز گناه دوری کنیم !!! البته شما که آنسان های خوب و با محبتی هستین من این جمله رو برای امثال خودم میگم!!!:ashamed0005: (((( هیچ وقت برای اصلاح شدن دیر نیست فقط کافیه به خودتون ایمان داشته باشید))))
پاسخ : .عید فطر بر همه دوستان تاپ فروم مبارک. عید همگی مبارک. ولی خودمونیم ها!صبحونه عید فطر خیلی میچسبه ها!!!:happy0199:
پاسخ : .عید فطر بر همه دوستان تاپ فروم مبارک. همیشه لحظه ی خداحافظی صاحبخونه دم در ایستاده و به مهمونش لبخند میزنه لبخند خدا گوارایتان:ghalb: عیدتون مبارک:love0041: