سلام عزیزان تا پ فروم پیشاپیش عید سعید فطروبه شما تبـــــ ریک میگم طاعات وعبادات شما قبول به فکرم رسید این تاپیک وبا نزدیک شدن به عید سعید فـــ طرارسال کنم :love0041: همه روزهای ما عید است اگــــــــــــر.................
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. به به چه تاپیک فوق العاده و زیبا و جذابی ممنون پرستو جان بابت تاپیک ، واقعا ما رو سوپرایز کردی. حالا واسه اینکه سوپرایز کامل بشه منم یه چند سخن بیام بسی لذت ببرید ( جمله رو کیف کردی ) از اونجایی که عید ، فردا یا پس فردا خواهد بود به عبارت دیگه یکشنبه یا دو شنبه خواهد بود و شکی هم در اون نیس. تیم مدیریت تاپ فروم یه تصمیم گرفت این تاپیک به بخش مسابقات منتقل میشه به به پس دیگه معلومه چه خبره آره دیگه تاپیک به بخش مسابقات منتقل میشه و هر کسی زیباترین جمله رو تا 3 شنبه بگه برنده این مسابقه ما خواهد بود... ای جونم قسمت مورد علاقه ی من : جایزه خب به کسی که زیبا ترین جمله رو بگه ، ما چی میدیم. هوووووووووووووم جایزه این بار ما : 5 هزار تومان شارژ به همراه یه مدال ویژه خواهد بود.
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. ممنون حسین عزیز با هماهنگی با ادمین عزیزسایت منم این جایزه رو اضافه میکنم اگه بهترین جمله کاربرتازه وارد سایت به عنوان بهترین جمله انتخاب شد کاربرتازه وارد به کاربرفعال ارتقا پیداخواهدکرد:love0041:
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. همه روزهای ما عید است اگــــــــــــرعشق وامید به زندگی را به دیگران هدیه دهیم
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. همه روز های ما عید است اگر با زیبایی ها انس گرفته ویاد حضرت دوست را دردل بپرورانیم.
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. همه روزهای ما عید است اگــــــــــــر گناه رو ببوسیم بذاریم کنار!
پاسخ : بیایین این جمـــــــــــله روکامـل کنید. همه روزهای ما عید است......... هر چی فکر کردم هیچ جمله ای نیومد. چون هیچ روزی دیگه عید نیست همش حرفه. همون چند نقطه بعدش بهترین و با مفهوم ترین حالته. واقعاً تو همین چند نقطه حرف هایی هست که هیچی نمی تونه بیان کنه. ...اگر انسانی نمیره ... اگر مرزی نباشه ... ظلم نباشه ...اگر بچه ای نمیره ...اگر همه چیز تجارت نباشه ...اگر عشق واقعی باشه ...دروغ نباشه ...اگر آدم وجود نداشته باشه..... هر چیم بگم باز نمی تونم بگم عیدی هست...... چون نیست. همه چی به سمت منفعت طلبی میره حتی عید.....:afsorde::afsorde::afsorde::afsorde::afsorde: پس باید به همین جمله اکتفا کرد: همه روزهای ما عید است اگــــــــــــر.................:bikar: (میدونم این جمله به حساب نمیاد، همینجوری گفتم. خواستم دلم خالی شه که نشد بازم....)