آهای تویی که روزی دوستم داشته ای.. بدان: گاهی آنقدر، دوستت دارم.. را تکرار می کنم، که باورم می شود، دوستت دارم.. را برای کسانی آفریده اند، که دوستت دارم.. را می دانند، و می فهمند وقتی می گویند: دوستت دارم، چه حرمتی دارد! اما دوستت دارم، برای آن هاست که دوستت دارم را دوست دارند و دوستت دارند! . . . . نه من! در آغوشـم کـ ِ مۓ گیــرۓ آنقــَــَدر آرام مۓ شوم کـ ِ فـَـراموش مۓ کنم بـایـ ـد نفس بکشم ... جاده هنوز خیس است و من همچنان می روم به خیال رد پای اشکهایت ولی تردید مرا زجر می دهد نمی دانم این خیسی اشکهای توست یا خیسی شرم این جاده از شکست دوباره من؟؟؟ قبول... تو رودی و من سنگ ! بیا از هم عبور کنیم !! . چــه خوش خیـال است !! فاصلــه را مــــی گویــم به خیالش تـــو را از مــن دورکـرده دلتنگی... اشک ... فاصله... بی وفایی... تعریفش فقط دو حرف است "تو"... [SIZE=3][FONT=tahoma][FONT=tahoma]در دلم هیچ کس شبیه خاطره نیست[/FONT][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=3][FONT=tahoma][FONT=tahoma]پر میشوم از نقطه چیـ ـ ـ ـ ـن کسی[/FONT][/FONT][/SIZE][/B] [FONT=tahoma] [B][SIZE=3][FONT=tahoma][FONT=tahoma]که در آغوش خلوتش[/FONT][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [B]دوستت دارم ولی می ترسم بهت بگم می ترسم بگم و بگی مرسی... بگی ممنون.. یا هر چیزی بگی بجز : من هم دوسِت دارم ! [B][FONT=tahoma]زیـــر پـــا مـــاندن....! حتی اگر تمــــام ابرهای آسمان ببـــارند بــــاز هم گلهای قالی نـــخواهند شکفت......! و این... قــــــانون زیـــر پـــا مـــاندن است....![/FONT][/B][/B]