دیگران میــــپرسند: بیـــــداری؟ آری بی "دار"م ... چرا که اگر "دار"ی داشتم یا قالی ه زندگیم را خودم میبافتم یا زندگیم را به "دار" میاویختم و خلاص پس بی"دار" بی"دار"م [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دلخوشی هایم کم نیست [FONT=arial, helvetica, sans-serif]همه چیز هست برای تنها نبودن [FONT=arial, helvetica, sans-serif]اما [FONT=arial, helvetica, sans-serif]من دنبال کسی هستم برای باهم بودن [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دلخوشی من [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]زمزمه کردن نام توست [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]زیر لبهایم [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]میترسم آن را هم از من دریغ کنی [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]آهسته در گوش خیالم بگو [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]با دل من میمانی [FONT=arial, helvetica, sans-serif]قهوه بی کسی هایم [FONT=arial, helvetica, sans-serif]به اندازه کافی [FONT=arial, helvetica, sans-serif].. تلخ است.. [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دوست ندارم با شکر [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]دروغین... بودنت... [/FONT] [FONT=arial, helvetica, sans-serif]به خودم بنوشانمش[/FONT] چِقَدر دِلنِشین استـ تَنهایےُ سکوت .. گاهے نیاز دارَم به تَنها بودن ُ در خود گِریستَن .. چِقَدر نیاز دارم به دَر خود بودَن .. بِه فِکر ڪَردن .. الان ڪِه این نِوشتِه را بر رویِ کاغَذ مے آورَم .. از دَرون مے لَرزم .. دوستـ دارم این حال و هَوا را .. خِیلے ... دوســتــت دارم را هزار بار دیگر تکرار کن . . . اینجا نه بینی کسی دراز می شود ! نه گرگی به گله ات میزند ! [/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT][/FONT]