1. مهمان گرامی، جهت ارسال پست، دانلود و سایر امکانات ویژه کاربران عضو، ثبت نام کنید.
    بستن اطلاعیه

فیلم واقعی از درگیری ها در سوریه

شروع موضوع توسط Mohammad ‏11/8/12 در انجمن بخش دانلود

1. Founder

امتیاز دستاورد:
    113
    در این فیلم مخالفان مسلح حکومت سوریه دیده می شوند.
    فارس نوشت:

مرکزی موسوم به «مرکز اسناد سوری» اعلام کرد که در پنج روز گذشته ۱۱۰ فرد مسلح در ادلب کشته شدند.

منطقه کفرنبل در استان ادلب سوریه در روزهای اخیر شاهد درگیری‌های شدیدی میان ارتش و افراد مسلح بود.

پایگاه خبری موسوم به «مرکز اسناد سوری» در خبری کوتاه اعلام کرد که در پنج روز گذشته 110 نفر در منطقه کفرنبل ادلب کشته شده‌اند.

این مرکز که تلاش می‌کند در انتشار اخبار تحولات سوریه، رعایت بی‌طرفی را بکند، اذعان کرد که افراد مسلح در کفرنبل جنگی را آغاز کرده بودند که آن را «جنگ آزادسازی کفرنبل» می‌نامیدند.

بنا بر این گزارش، 40 نفر از این افراد فقط روز گذشته در درگیری با ارتش سوریه کشته شدند اما شبکه‌هایی مانند العربیه تا امروز با انتشار تصاویری از روزهای قبل ادعا می‌کنند که افراد مسلح بر مناطقی از ادلب تسلط دارند.

این درگیری‌ها به موازات مقابله گسترده ارتش سوریه در حلب با افراد تروریست‌ ادامه دارد. مقابله‌ای که صلاح الدین حلب را تحت کنترل ارتش در آورد و درگیری‌ها هم‌اکنون در منطقه السکری ادامه دارد.

Download

2 نفر از این پست تشکر کرده اند.
  2. عضو جدید

امتیاز دستاورد:
    0
    پاسخ : فیلم واقعی از درگیری ها در سوریه در این فیلم مخالفان مسلح حکومت سوریه دیده می شوند. فارس نوشت

هه جالب بود! جاتون خالی من یه ماه پیش سوریه بودم! خیلی اوضاعش ناجور بود! حتی برا خود من هم نزدیک بود یه مشکل بزرگی پیش بیاد که خدا رو شکر رفع شد!!! تو این شب عزیز برا حل شدن مشکلاتشون دعا کنیم! بیشتر هم برا کشو خودمون :ashamed0005:

یک شخص از این تشکر کرد.