[h=1] [/h] زلالی قلبت ارزانی دیگران من این احساس آبکی را نمیخواهم تنگی نفست رو ننداز گردن آلودگی هوا دلت رو ببین ، کجا گیر کرده! ارزش دل قد یک مورچه است: هر دو خواسته یا ناخواسته زیر پا له میشوند. کاش به جای این همه باشگاه زیبایی اندام ، یه باشگاه زیبایی افکار هم داشتیم ؛ مشکل امروز ما اندام ها نیستن ، افکارها هستن ! عشق هایت را مثل کانال تلویزیون عوض می کنی و افتخار می کنی، که عشق برایت این چنین است ! و من می خندم … به برنامه هایی که هیچکدام ، ارزش دیدن ندارند . . . دنبال کسی نیستم که وقتی میگم میرم بگه : “نرو!” کسی رو میخوام که وقتی گفتم میرم بگه : صب کن منم باهات بیام، تنهانرو کاش یاد تو به سان فلفلی زیر بینی که تحریکت میکند عطسه کنی، قلبم را تحریک میکرد تا هرآنچه از تو در قلب دارم بیرون بریزد . . . این روزا باید دشمناتو فراموش کنی … تنها کسی که می تونه تو رو به خاک سیاه بشونه یک دوست کاملاً مورد اعتماده . . . این روزها جای خالی ” تـو ” را با عروسکی پر می کنم همانند توست مرا ” دوست ندارد ” احساس ندارد ! اما هر چه هست ” دل شـکـســتـن ” بلد نیست دوست داشتن کسی که شما رو دوست نداره مثل بغل کردن کاکتوس می مونه … هرچی محکم تر بغل کنی بیشتر آسیب میبینی … بنـــد دلـــم را به بند کفـــش هایت گـــره زده بودم که هر جـــا رفتـی دلــم را با خود ببری غــــافل از اینکه تو پـــا برهنـــه می روی و بی خبــــر…