ای مولود خجسته رمضان! ای بدر تمام ماه خدا! تو تنهاترین فرزند رمضانی و آسمان، در پیشگاه کرم و بخشش تو، با این همه ابرهای باران زایش، گمشده ای غریب بیش نیست. رسول رحمت، تو را بر شانه های خویش سوار می کرد و بر تو مباهات مینمود. تو ادامه محمد (ص) و کرانه علی (ع) هستی. تو امام مایی و ما مُرید و دلداده تو. و اینک در بهار شکفتن تو، در فصل خدا، بر خود از رهبری تو می بالیم و بر نامت که زینت همه خوبی ها و نیکی هاست، افتخار می کنیم
پاسخ : فرخنده ميلاد امام حسن مجتبي(ع) كريم اهل بيت مبارك باد منم این روز رو گرامی میدارم و از طرف خودم به همه بچه های فروم تبریک میگم... میگم فقط آبجی پرستو،عکست مشکل داره هااااااا....! میشه درست کنید چون عکس پرشین بلاگ میاد:sadsmiley:
پاسخ : فرخنده ميلاد امام حسن مجتبي(ع) كريم اهل بيت مبارك باد مشکلی نداره که!! من سوال کردم ازدیگران یک رفرش کن شاید حل شد:love0041:
پاسخ : فرخنده ميلاد امام حسن مجتبي(ع) كريم اهل بيت مبارك باد میلاد اولین نواده نوبت و نخستین زاده امامت مبارم تموم دوستان باشه
پاسخ : فرخنده ميلاد امام حسن مجتبي(ع) كريم اهل بيت مبارك باد شما داخل اون گروه یا وبلاگ عضو هستی به همین خاطر قادر به دیدن عکس هاشون هستی همانطور که اگه ما عکس یا فایلی در انجمن پیوست کنیم فقط و فقط اعضا قادر به دیدن اون هستن و سایر افراد نمی تونن ببینن چون این مطلب هم از اونجا کپی شده و ما عضو نیستیم ، نمی تونیم عکس رو ببینیم.